Música

El Swim Out Costa Brava tornarà a omplir Llafranc de swing

Amants de la música swing es reuniran del 31 d’agost al 3 de setembre a Llafranc. Ho faran en el festival Swim Out Costa Brava, en la vuitena edició del qual participaran uns 700 ballarins vinguts d’arreu del món. El format del festival és un summer camp on s’allotja els balladors que conviuen durant quatre dies a Llafranc, reben classes amb reconeguts professors de lindy-hop i solo jazz de l’escena internacional i ballen al ritme de bandes de músics de renom. Les festes de nit, a la casa Albatros, són obertes al públic general, no només a la gent que balla. Les bandes Swing Shouters i Hop’sh Bam Connection faran sonar els millors estàndards del gènere. A més, hi haurà competicions i exhibicions, es podran visitar paradetes de la moda vintage i fer un mos a la food truck Maria Una Crêp.

El Swim Out Costa Brava posiciona el municipi de Palafrugell en l’àmbit internacional, amb un gran impacte tant a escala cultural com de dinamització econòmica del territori. L’esdeveniment rep el suport de la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Palafrugell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia