Còmic

còmic

El grup musical La Pegatina ja té qui el dibuixi

El grup català La Pegatina fa 20 anys. Quan la colla de músics va pensar com celebrar-ho els va semblar fantàstic fer-ne un còmic, és clar que es van trobar de cara amb la proposta del guionista Lluc Silvestre i el dibuixant Mr. Ed. Així va néixer la idea però caldria donar forma al que seria el còmic Vamos a comernos el mundo o las locas aventuras de La Pegatina (Norma Editorial). L’Adrià, cantant de la banda explica: “Hi ha hagut sintonia total entre el grup i els autors, que han fet una mena de quadern de viatge que explica no sols la nostra gira com a músics sinó també alguns dels trets dels països que hem visitat. Al seu torn, Lluc, el baixista de La Pegatina , rebla: “Hem triat només quatre dels 35 països en què hem actuat: la Xina, el Japó, Mèxic i l’Equador, i s’ha utilitzat el recurs de barrejar en cada història anècdotes de diferents estades.”

El qui va donar forma argumental a un garbuix d’històries va ser el guionista Lluc Silvestre: “Cada músic m’enviava les seves històries, en rebia per WhatsApp, per missatges de veu i fins i tot escrites a mà. Es donava el cas que una mateixa anècdota era explicada amb diferents punts de vista.” Pel dibuixant Mr. Ed calia imbuir-se de l’univers de color del grup i els va anar a veure en directe: “No es tractava només d’expressar el que expliquen les seves lletres, sinó el que volen transmetre en els seus concerts.”

El llibre recull de manera divertida un reguitzell d’anècdotes, com ara que a cada ciutat els tenien preparada una bateria amb un muntatge totalment surrealista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA