Llibres

La literatura catalana torna a la Fira de Frankfurt amb més de 30 editorials

Autors i editors catalans estaran presents a la Fira del Llibre de Frankfurt 2023, del 18 al 22 d’octubre, a través d’un estand col·lectiu

La literatura catalana estarà representada a la Fira del Llibre de Frankfurt (Frankfurt Buchmesse), que té lloc de dimecres a diumenge d’aquesta setmana, amb un estand propi que, amb el lema Catalonia. Land of Books; Barcelona, City of Literature, acollirà una representació del sector editorial i institucional. L’estand s’emmarca en la línia d’accions que el Departament de Cultura porta a terme per impulsar la literatura catalana i la internacionalització del sector editorial.

L’estand, organitzat per Catalan Arts , la marca d’internacionalització de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i compartit amb l’Institut Ramon Llull (IRL), el Gremi d’Editors i l’Ajuntament de Barcelona, ofereix una imatge conjunta del sector i proporciona als professionals un espai de negoci on desenvolupar les seves activitats a la fira amb les màximes facilitats. A més reunirà representants del Departament de Cultura, de l’Institut Ramon Llull, de l’Ajuntament de Barcelona, del Gremi d’Editors de Catalunya, de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i de l’Institut d’Estudis Baleàrics.

Pel que fa a la representació del sector, aquest 2023 assisteixen a l’estand català un total de 37 editorials: 9 Grup Editorial, l’Agulla Daurada, Ara Llibres, Amsterdam, Arcàdia Editorial, Barcanova Editorial, Bellaterra Edicions, Blackie Books, Club Editor, Edicions Bromera, Coco Books, Ediciones La Cúpula, Editorial Flamboyant, Editorial GG, Galaxia Gutenberg, Grup Enciclopèdia, Grup 62, Libros del Asteroide, Libros del Zorro Rojo, La Llibreta Vermella, Manifest Editorial, Ned Ediciones, Norma Editorial, Open Books, Obrador Editorial, Pagès Editors, Raig Verd Editorial, Símbol Editors, Somnins, Tibidado Edicions, Tigre de Paper, La Topera Editorial, El Transbordador, Vegueta Edicions, Vibop Edicions, Voliana Edicions i Zahorí Books.

A banda de les editorials acreditades a l’estand català, a Frankfurt també hi assistiran fins a 20 grups editorials amb estand propi, entre els quals es troben Anagrama, Editorial Casals, ECC Ediciones, Edebé Educación, Gemser Publications, Grup Planeta, Hoaki Books, Juanito Books, Lecta, Larousse Editorial, editorial minúscula, Penguin Random House, Quaderns Crema-Acantilado, RBA i Tusquets Editores entre altres. Algunes editorials catalanes també hi treballaran des de l’estand de la Federació de Gremis Editorials d’Espanya. Finalment, el 19 d’octubre està previst que 11 representants d’altres editorials catalanes visitin la Fira en un viatge organitzat pel Gremi d’Editors de Catalunya. Aquest mateix dia a l’estand, el director de l’ICEC, Edgar Garcia, el director de l’IRL, Pere Almeda i el President del Gremi d’Editors, Patrici Tixis, faran una recepció institucional a les editorials catalanes presents així com a representants estrangers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

El Jazz omple el Passeig de Gràcia

barcelona
crónica

Oques Grasses en salsa dolça

GIRONA

El manifest d’Agitart centra el Dia Internacional de la Dansa

girona
cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona