Llibres

23è Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat

La 23a edició del Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat reuneix del 17 al 27 d’octubre una vintena d’autors de totes les generacions. Miquel Martí i Pol, Josep Vallverdú, el Rector de Vallfogona i Albert Ràfols Casamada seran homenatjats a través de la visió d’autors contemporanis. A més, Anna Güell, Toni Gomila i Joan Baixas portaran a Sant Cugat els millors espectacles poètics de la temporada.

L’objectiu del Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat és promoure el gènere i la creació poètica, fomentar la relació entre creadors, divulgar el panorama líric del moment i consolidar el públic lector de poesia.

Els autors més joves de la poesia contemporània catalana presentaran obra nova i, sobretot, abocaran la seva mirada personal a la tradició, des del Rector de Vallfogona a Josep Vallverdú. I demostraran com la poesia s’infiltra en totes les arts escèniques. El certamen confirma la seva aposta multidisciplinària, amb recitals, concerts, funcions teatrals i projeccions cinematogràfiques. I el seu caràcter feminista, ja que comptarà amb dos espectacles, liderats per Maria Callís i Anna Güell, respectivament, que fusionen la tradició poètica femenina amb la contemporaneïtat.

Alguns dels noms que passaran pels festival, són: Àngels Gregori, Joan-Carles Martí, Marta Pessarrodona, Carles Torres, Tortell Poltrona, Sílvia Bel, Gemma Humet, Jordi Lara, Carlota Gurb, Eloi Creus, Pol Vouillamoz, Toni Gomila...

Els actes tenen lloc a diversos espais de Sant Cugat. Podeu trobar el programa complet a l’adreça: https://www.cugat.cat/agenda/programes/festivalpoesia



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA