Música

Triquell, La Cosina, Mushkaa i Flashy Ice Cream, les revelacions dels ARC

Els Premis Arc 2023, els XXI Premis de la Indústria Musical del Directe, es lliuraran el 29 de novembre al Teatre de la Llotja de Lleida

Triquell, La Cosina, Mushkaa i Flashy Ice Cream són els nominats al Premi Arc a l’artista o grup revelació. Aquesta és només una de les dotze categories, amb un total de 48 candidatures, dels Premis Arc 2023, els XXI Premis de la Indústria Musical del Directe, que organitzats per l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya ( ARC ) es lliuraran el 29 de novembre al Teatre de la Llotja de Lleida. Per segon any consecutiu, la capital del Segrià serà l’amfitriona dels Premis Arc. Avui s’han revelat els noms dels qui opten als diferents premis en les 12 categories que es premiaran en aquesta edició, en un acte presidit per Pilar Bosch Vilana, com a representant de la Paeria i regidora de Cultura i Promoció; Estefania Rufach Fontova, com a vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Ilerderencs (IEI) i Raquel Bassas Català com a presidenta de l’associació ARC. Aquesta són les altres onze categories:

Les candidates al premi a la millor gira de jazz, música clàssica o tradicional són Les Anxovetes, Alba Careta, Lucia Fumero i Irene Reig.

En la categoria de millor gira d’artista o grup d’autoria pròpia, els candidats són The Tyets, Las Migas, Mojinos Escozíos i Buhos. En la de millor gira d’artista o grup per al públic familiar, els candidats són El Pot Petit, Dàmaris Gelabert & The Grow Up Singing Band (25 anys), Els Atrapasomnis i La Tresca i la Verdesca. En de la millor gira d’artista o grup de versions, els finalistes són Les Que Faltaband, La Mitjanit, Miquel del Roig i Los 80 Principales. En la de millor gira d’orquestra o grup de ball, els finalistes són l’Orquestra Internacional Maravella, l’Orquestra Selvatana, l’Orquestra La Saturno i Cafè Trio.

En la categoria de millor gira internacional, els candidats són Che Sudaka, Barcelona Gipsy BalKan Orchestra (BGKO), La Pegatina i Love Of Lesbian. Els candidats en la categoria de millor periodista o programa musical els candidats són Els Experts, Allò Que No Sona, Nando Cruz i Xavier Cervantes.

En l’apartat de millor programació musical de festa major, els candidats són les Festes del Tura d’Olot, Fires de Sant Narcís de Girona, les Festes de Santa Tecla de Tarragona i les Festes de Mollet del Vallès.

En la categoria de millor programació d’espai musical o sala de concerts els candidats són New Fizz (Barcelona), Nova Jazz Cava (Terrassa), La Deskomunal (Barcelona) i El Foment (Girona).

En la categoria de millor programació de festival o cicle de concerts de mitjà o gran format, els finalistes són el Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, el Festival Jazz Terrassa, el Festival Paupaterres de Tàrrega i el Festival Jardins de Terramar de Sitges. I en la categoria de festival o cicle de petit format, els candidats són el Magnífic Fest de Lleida, el Festival Accents de Reus, el Neu! Festival de Girona i Salt i el Festival Càntut de Cassà de la Selva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ÒPERA

La directora Emma Dante castiga el ‘bullying’ a ‘La cenerentola’ de Rossini

BARCELONA
cinema

Pablo La Parra Pérez, nou director de la Filmoteca de Catalunya

Barcelona

Nou programa d’arts per quan tanqui Can Maristany

SANT CUGAT DEL VALLÈS

Un renovat Aplec de la Salut reviu la llegenda de la pesta

SABADELL
TEATRE

Chévere incorpora llenguatge per a sords i cecs a ‘Helen Keller: a muller marabilla’

BARCELONA
J.M. Codina Tobias
Novel·lista

“La felicitat fa basarda perquè mena cap a una sensació de buit”

Barcelona
música

Un infart acaba amb Steve Albini, monument del rock alternatiu

girona
Cultura

Mor Jacobo Rauskin, poeta paraguaià d’àmplia trajectòria professional

art

L’art alliberador de Jordi Colomer, al Macba

Barcelona