Música

Música

Oques Grasses presentarà el nou disc a l’Strenes de Girona

Actuaran el 27 d’abril al Palau de Fires com a nou gran escenari en un concert les entrades del qual ja estan a la venda

La banda osonenca també ha anunciat els primers concerts que faran a la nova gira

Oques Grasses publicarà aquesta primavera el seu sisè disc i el presentarà al festival Strenes el 27 d’abril al Palau de Fires de Girona. Els osonencs seran els encarregats d’estrenar aquest gran recinte com a nou gran escenari del festival. A partir d’aquí Oques Grasses oferirà una gira inoblidable on no hi faltarà cap dels seus himnes ni dels seus nous hits.

Al llarg de 2024 passarà per tot Catalunya, País Valencià, Balears i Madrid. Obriran la gira a la província de Tarragona el 20 d’abril, en un espai que es donarà a conèixer pròximament. El 25 de maig actuaran al País Valencià, en un recinte que també es donarà a conèixer pròximament. L’1 de juny actuaran al Sensenom Festival de Palma de Mallorca, el 14 de juny al Cabró Rock de Vic, el 22 de juny Calafell Beach Festival de Calafell, el 6 de juliol actuaran al Canet Rock de Canet de Mar, el 12 de juliol al Pirata Beach Festival i el 13 de juliol al Festival Cruïlla de Barcelona. El 27 de juliol els Oques Grasses passaran per l’Empordà Music Festival de La Bisbal d’Empordà. Finalment, el 4 d’agost actuaran al Festival Sons del Món de Roses i el 4 d’octubre a un escenari de Madrid que anunciaran aviat.

Els osonencs es van acomiadar dels escenaris a principis de 2023 amb un concert al Palau Sant Jordi que van veure 18.400 persones, una xifra que va significar el rècord d’assistència al recinte. Al llarg de cinc discos molt celebrats, els Oques Grasses han canviat l’estètica musical del pop català gràcies a una producció singular, que flirteja amb multitud de gèneres des de la sensibilitat musical més avançada i acurada. Les seves lletres iròniques, surrealistes i alhora profundes connecten amb un públic fidel que coreja les seves cançons arreu del territori, i que ben segur continuarà consolidant-los com un dels pocs grups amb vocació de cantar a la veritat de la vida, lluny de la frivolitat i la superficialitat dels temps actuals. El seu talent personal i intransferible, la seva filosofia curativa i reconfortant i els seus ritmes corporis que arrosseguen masses a les pistes de ball, els ha aportat guardons i discos d’or, sobretot des que varen publicar el 2019 Fans del Sol i posteriorment, el 2021, A tope amb la vida, que conté cançons com “La gent que estimo”, que ja és disc de platí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA