Música

MÚSICA

Els Catarres fan una nova versió de ‘Jenifer’ amb Figa Flawas

Els Catarres estrenen una nova versió de la cançó ‘Jenifer’ amb la col·laboració del grup Figa Flawas en el marc de la celebració dels 10 anys de la banda. Amb una versió més electrònica i ritmes de musica urbana com el reggaeton, el tema introdueix canvis respecte la lletra de la cançó publicada el 2011. Ara es parla per exemple de l’1-O (“Jo que l’1 d’octubre vaig defensar les urnes contra piolines i porres”) i es fa referència al programa radiofònic La sotana amb aquests versos: “Jo que soc més radical que un oient de La sotana cremant Urquinaona i Laietana”. Els Catarres, que han enregistrat i produït aquesta nova versió als estudis de Can Pardaler amb el seu productor habitual David Rosell, també parlen de Rosalía –”Jo que de la Rosalía sempre escolto Milionària, soc més de Figa Flawas i Catarres”– i algunes polèmiques culturals dels últims mesos: “Jo no guanyo Grammys perquè canto en català, no em vacil·lis amb elits culturals!”. Tot i que s’han eliminat alguns versos (“Jo que penso que en Serrat sempre ha estat un traïdor. Al meu cotxe només sona Lluïs Llach”), també se n’han mantingut d’altres: “Jo que voto Convergència i tinc somnis eròtics amb en Jordi Pujol”.

Els Catarres faran quatre concerts seguits els dies 22, 23, 24 i 25 de novembre a la Sala Apolo de Barcelona, un per cadascun dels seus discos editats fins ara i amb entrades exhaurides des del mes de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA