Cultura

música

Abril Gabriele estrenarà diumenge temes en català al Teatre de Bescanó

La cantant Abril Gabriele actuarà aquest diumenge, 26 de novembre, al Teatre de Bescanó (18 h, 15 euros), on estrenarà en primícia les seves primeres cançons en català, amb títols com ara Oh, why i El rumor. Gabriele hi actuarà amb la seva banda, formada per Andrea Puig (guitarra), Ana Cruz (baix), Andrea Gonzàlez (bateria) i Gerard Sala (teclats). “Tenia molt clar que volia treballar amb dones”, diu la cantant, que ha incorporat recentment Sala a la banda perquè “el seu so s’adapta molt bé al que jo busco i, a més, som molt inclusives”, diu Abril , amb sentit de l’humor.

Nascuda a Buenos Aires i criada a Catalunya, Gabriele ha format part de Minerva i The Gospel Viu Choir. Després de tres anys a Londres, el 2020 va tornar a Catalunya per iniciar la seva carrera en solitari, entre el soul i el rock, amb cinc singles en anglès i castellà editats fins ara, als quals s’afegirà aviat el seu debut en català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.