Música

música

El ‘Messies’ canta per a La Marató

L’Associació Messies Participatiu oferirà el divendres vinent, 8 de desembre, un gran concert amb algunes peces de l’oratori El Messies de Händel a la catedral de Girona (19 h), per recaptar fons per a La Marató de TV3. Concretament s’hi destinarà la meitat del que es recapti. L’entrada és lliure i gratuïta, amb taquilla inversa i, per tant, el públic podrà aportar la quantitat que cregui convenient.

Un total de 150 cantaires de l’Associació Messies Participatiu actuaran en aquest concert sota la direcció de Martí Ferrer, amb Oriol Mallart (baix solista) i l’organista Pau Riuró. Durant aproximadament una hora, els cantaires interpretaran algunes peces de l’oratori compost per Händel el 1741, que aquest any Messies Participatiu interpretarà íntegrament a l’Auditori de Barcelona el divendres 15 de desembre i a l’Auditori de Girona el dissabte 16 de desembre.

Amb el concert de divendres a la catedral, l’Associació Messies Participatiu celebra també el seu cinquè aniversari, ja que va néixer el 2018, el mateix any en què va fer el seu primer concert a Barcelona. Immediatament, un grup de cantaires de Girona es van organitzar per crear una comissió i desenvolupar activitats a la ciutat. Des d’aleshores, a Girona ja s’han celebrat dos concerts participatius a l’Auditori, en què van intervenir uns 200 cantaires. L’associació té actualment uns 900 socis arreu de Catalunya, dels quals uns 120 són de les comarques gironines. L’entitat ha anat ampliant a poc a poc les seves activitats entorn de la música, amb cicles de cinefòrum, classes de tècnica vocal, etc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Arts escèniques

El Festival Z acollirà 16 projectes escènics

Girona

Últim dia per veure les noves tendències del circ al Trapezi

REUS

Les Festes de Maig omplen els carrers de música i cultura popular

LLEIDA
CrÒnica

Ricky Gil i Biscuit, un bon treball d’arqueologia

dit o fet per dones

La pedra seca com una resistència

Música

In-Somni obre demà a Besalú, amb Bigott, una nova edició itinerant

besalú
música

El vidrerenc Àlex Pérez presentarà ‘Tot el que som’ al Festival Espurnes de Llagostera

vidreres
música

Sven Väth encapçalarà el cartell del festival electrònic Delirium

cassà de la selva
Cultura

Ivan Ivanji, escriptor serbi i supervivent d’Auschwitz