Música

música

El grup valencià Zoo anuncia que plega amb una gira

Publica a les xarxes socials un vídeo amb un mico, icona de la banda, que s’acaba endinsant de nit a dins el bosc

Oferirà deu concerts, un per cada any de la banda, i tancaran la gira a Gandia

Un vídeo protagonitzat per un monet que es passeja de nit per la ciutat, amb aspecte cansat, i acaba desapareixent en la foscor del bosc per una carretera serveix al grup valencià Zoo per anunciar a les xarxes socials que s’acomiada dels escenaris. Ho farà després d’una gira de deu concerts, un per cada any de vida del grup, i acabarà on tot va començar, a Gandia.

El grup va publicar el 2014 Estiu , un èxit que els va acompanyar des del primer dia. Al llarg de deu anys, han publicat tres discos d’estudi (Tempestes vénen del sud, Raval i Llepolies), un EP i dos àlbums en directe. Han actuat al palau Sant Jordi de Barcelona, davant de 18€.000 persones, i al Wizink Center de Madrid, i les seves gires els han portat a fer concerts a França, Polònia, Alemanya, Hongria, Anglaterra, Suïssa, Bèlgica, Palestina i el Japó.

El proper mes de març iniciaran la gira de comiat, que els portarà, entre d’altres llocs, al festival Telecogresca de Barcelona i al Sensenom Festival de Mallorca, per dir l’adéu definitiu al Pirata Beach Festival de Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia