Arts escèniques

CULTURA

Deu espectacles formen part de la programació de l’Espai La Pineda de Sant Gregori fins a l’abril

Eduard Farelo, un dels intèrprets de ‘Conspiranoia’, i l’actuació de Toti Soler i Gemma Humet amb ‘Petita Festa’, alguns dels reclams

Una obra de Martí Peraferrer, tret de sortida aquest diumenge

L’Ajuntament de Sant Gregori ha donat a conèixer la programació artística de l’Espai Municipal La Pineda des d’ara i fins al mes d’abril. El tret de sortida –d’un total de deu espectacles– és l’obra de Martí Peraferrer, aquest diumenge a la tarda (19 h). A l’espectacle L’últim viatge de Rudolf Nureyev, els ballarins Joel Claros i Màrius Gasau acompanyaran Peraferrer. El consistori informa que les entrades de tots els espectacles són a la venda a través del web www.santgregori.cat .

En teatre, la programació inclou la presència de Lloll Beltran i Àlex Casanovas, que interpretaran Cartes d’amor el dia 28 d’aquest mes (a les 19 h). Al febrer, Mercè Martínez i David Olivares (Teatre de Guerilla) pujaran dalt de l’escenari amb El Tigre (dia 25, a les 19 h).

Al març, faran parada al Gironès Eva Barceló (Teatre de Maleta) amb Ai cony! (dia 9, a les 20 h) i Eduard Farelo i Àurea Màrquez, ara presents cada dia a les sobretaules de TV3 amb Com si fos ahir, i David Vert i Mia Esteve, amb Conspiranoia (dia 17, a les 19 h). Les arts escèniques continuaran a Sant Gregori al l’abril. El dia 28 (a les 19 h), David Verdaguer, Albert Prat, Albert Ribalta, Òscar Muñoz i Queralt Casasayas faran Elling.

A la Pineda també hi haurà lloc per a música i la poesia amb el concert Petita Festa i les veus de Toti Soler i Gemma Humet el 3 de febrer, és a dir, d’aquí a tres setmanes. Serà a les 20 h.

Mariona Escoda, el 2-M

La cantant Mariona Escoda, vencedora de la primera edició del concurs musical Eufòria, serà a Sant Gregori en concert el dissabte 2 de març (a les 20 h).

També hi haurà lloc a Sant Gregori per a espectacles familiars: el dia 21 d’aquest mes al migdia (a les 12 h) amb Magrana Escena i l’espectacle La gata que volia canviar la història, i el 21 d’abril amb Cançons de bressol i l’obra Nanas, adreçada a infants a partir de sis mesos.. Hi haurà doble sessió, a les 10 h i a les 11 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid