Música

música

El nou Cruïlla Baix Segre inclourà una quinzena d’actuacions a set pobles el 9 de març, en plena floració

Stay Homas i Albert Pla seran el plat fort del festival, que també ha programat Delafé, David Carabén, Joan Garriga i Renaldo & Clara

Una quinzena d’artistes actuaran en diversos municipis del Segrià el pròxim dissabte 9 de març en el marc del nou festival Cruïlla Baix Segre, segons ha informat l’ACN. És la primera vegada que el festival Cruïlla fa parada a les terres de Ponent i ho fa coincidint amb l’època de floració dels fruiters, un espectacle natural que any rere any tenyeix de colors rosats aquesta zona del Segrià. El festival vol posar la banda sonora a la floració i la gastronomia local i proposa les actuacions d’una quinzena d’artistes en punts emblemàtics dels set municipis del Baix Segre: Aitona, Alcarràs, Torres de Segre, Soses, Massalcoreig, Seròs i la Granja d’Escarp.

Dotze hores de música

El director del Cruïlla Baix Segre, Gerard Birbe, ha destacat que hi haurà 12 hores de programació ininterrompuda en 9 espais dels diferents municipis. Així, els concerts de dia seran tots de petit format, amb un màxim d’unes 300 persones, excepte el que es celebrarà a la nit al camp d’esports d’Aitona que encapçalarà el trio de pop català Stay Homas i l’espectacle d’Albert Pla amb The Surprise Band.

El cartell el completaran Clara Peya, Renaldo & Clara, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, DJ Miqui Puig, Delafé, David Carabén, la Mercabanda, Júlia Colom i Selva Nua, UK Ventura, Ponent Roots i Carlitos Miñarro.

Els concerts es celebraran en diferents franges horàries perquè el públic pugui anar a més d’una actuació, si bé des del festival també conviden a la gent a participar de les activitats relacionades amb la floració que tindran lloc als diferents municipis.

La venda d’entrades per al concert central, a Aitona, ja fa setmanes que està oberta al preu de 20 euros. Per a la resta de propostes es podran adquirir entrades al preu de 5 euros.

El festival està organitzat pel Festival Cruïlla, els departaments d’Empresa i Treball, Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i Cultura de la Generalitat, compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència