Cultura

MÚSICA

Ludovico Einaudi i Hauser, al festival Terramar

El pianista i compositor italià Ludovico Einaudi i el violoncel·lista croat Stjepan Hauser oferiran a la setena edició del festival Terramar les úniques actuacions a Catalunya d’aquest estiu, segons han anunciat els promotors del certamen –la promotora catalana Terra Music & Events–, que tindrà lloc del 24 de juliol al 9 d’agost a Sitges. També s’han avançat les actuacions dels grups Sopa de Cabra, Antònia Font i Camela, de l’artista Ana Mena i de la banda tribut God Save The Queen.

Einaudi és l’artista de música clàssica amb major quantitat de streams de la història, amb temes tant virals com Experience. Creador de bandes sonores de pel·lícules, programes de televisió, anuncis i composicions per a piano, Einaudi oferirà el concert inaugural del Terramar. Per la seva banda, Hauser s’aturarà el dia 1 d’agost a Catalunya dins la seva primera gira mundial en solitari, Rebel with a cello. Pel que fa a la banda catalana Sopa de Cabra, hi actuarà el 27 de juliol amb els seus grans èxits i nous temes del seu pròxim treball, titulat Ànima.

L’organització del Terramar desvela també entre els primers artistes de la setena edició a Ana Mena, una de les veus pop del moment, que actuarà el 6 d’agost, amb la seva gira Bellodrama Tour; el grup Camela, màxims exponents del techno-rumba, que passaran pel festival el 7 d’agost; i God Save The Queen, considerada la millor banda tribut del món, que reviurà el seu idil·li amb el públic del festival el 8 d’agost. Els Antònia Font, confirmats ja fa unes setmanes, clouran el 9 d’agost aquesta setena edició del festival. la promotora anunciarà en les properes setmanes les noves incorporacions de concerts que completaran el cartell final.

La passada edició del certamen, que va aplegar 24.420 espectadors, va obtenir un impacte econòmic de més 8 milions d’euros, un 37% dels quals repercuteix en l’economia local i comarcal, segons dades facilitades pels organitzadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.