Cultura

Obrint Pas apadrina el festival itinerant de música en català 'FesTour'

L'esdeveniment musical se celebrarà l'1 de setembre al Parc de la Riera de Santa Perpètua de la Mogoda

La formació de Benimaclet (l’Horta) Obrint Pas apadrinarà el segon FesTour de la temporada, festival itinerant de música en català iniciat l'any passat. Obrint Pas està considerat com una de les formacions més important de l'escena actual de la música en català, i en els últims quatre anys han fet més d'un centenar d'actuacions.

El grup creador del tema No tingues por serà cap de cartell de l'esdeveniment musical que se celebrarà l'1 de setembre al Parc de la Riera de Santa Perpètua de la Mogoda (Vallès Occidental), ha informat a la promotora musical independent Tercera Via.

Seran vuit hores de música en català amb entrada gratuïta i concerts ininterromputs de rumba, funky, disco i reggae amb Sota Zero; funky indie amb No Badis!!! (Montornès del Vallès-Vallès Oriental), rock dur amb L'Home Invisible (Lleida) i rock en català amb Plou Com Mai.

L'esdeveniment musical de Santa Perpètua de la Mogoda és la segona entrega del FesTour d'aquesta temporada, en la qual té programats cinc concerts, el primer d'ells realitzat al maig passat a Puig-reig (Berguedà).

Reactivació de la música catalana en directe
El FesTour és un festival itinerant de música jove catalana que té com a objectiu organitzar un espectacle de qualitat amb noves propostes musicals, bons mitjans tècnics i un nou concepte d'organització.

És un esdeveniment musical en català que busca la implicació i la participació activa tant de la joventut i dels grups musicals de cada població o comarca com de les entitats culturals dels pobles d'acollida, segons Tercera Via. FesTour es presenta "no només com un concert sinó com una proposta per a la reactivació de la música catalana en directe".

Nascut el 2006, va celebrar la seva primera edició amb un únic concert al Parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners (Selva) amb una assistència de gairebé 10.000 persones, segons dades de l'ajuntament d'aquesta població, facilitades per Tercera Via.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.