Art

ART

El Festival Vadart torna amb més art, música i enologia

La primera part tindrà lloc a Vilajuïga i Pau, on s’han programat deu activitats musicals i d’arts escèniques i dues exposicions d’art

El Festival Vadart celebrarà la quarta edició de la seva proposta cultural itinerant de la fusió de l’art, la música i l’enologia, que tindrà lloc en espais singulars de les comarques d’Alt i Baix Empordà i Pla de l’Estany.

La primera part del Festival se celebrarà a Vilajuïga i Pau, del 24 de maig al 6 de juliol, amb un total de deu activitats musicals i d’arts escèniques i dues exposicions d’art. Totes les activitats del Festival Vadart compten amb l’al·licient de les degustacions de productes DO de l’Empordà, gentilesa d’Empordàlia, amb la finalitat de promocionar l’enoturisme i potenciar el talent local i donar suport a la creativitat artística en un sentit ampli. Empordàlia acollirà els concerts el Celler d’Empordàlia (Vilajuïga) i seran d’entrada gratuïta.

La inauguració d’aquesta quarta edició la celebrarem el divendres 24 de maig amb un concert a càrrec del duet Reyko que presentaran el seu darrer àlbum Fantasía. A Vilajuïga actuaran també Cat Klezmer (25 de maig), Dabú i Ricard Vallina (25 de maig), Strambòtics (5 de juliol), Mireia Zamora (6 de juliol)

A la Església romànica de Sant Martí de Pau oferirà un concert gratuït el 15 de juny a càrrec de la Rusó Sala, que actuarà acompanyada del Cor de Pau i d’Ian Sala. Mentre que a la Sala-Teatre ubicada al Centre Cívic de Pau tindran lloc les altres actuacions: Ominira (15 de juny), Paco Viciana amb el tenor Eduard Mas (16 de juny), Lili Lenfant amb Madame Moustache (16 de juny), Versonautas (28 de juny).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música / arts escèniques

El 20è Festival Emergent concentrarà la programació en un cap de setmana

girona
DANSA

Figueres es MOU aposta per la participació activa del públic

FIGUERES
Cultura

Impuls al Molí de Sant Anastasi com espai museístic

Lleida
ASSOCIACIONISME

Els ateneus mostren la seva força a la Colònia Güell

SANTA COLOMA DE CERVELLÓ
Cultura

Punt i final multitudinari a la Patum de Berga

Berga
Maria Lluïsa Faxedas
Historiadora de l’art

“Si Tàpies mai ha de tenir successor, que sigui una dona!”

Girona
música

El Festivalot es consolida amb més de 30.000 visitants

girona
LLETRES

‘Un àngel cruel’, d’Edgar Cotes, millor novel·la fantàstica en català dels Premis Ictineu

VILANOVA I LA GELTRÚ
CULTURA

Festa major amb 350 activitats a l’espera de conèixer el capgròs de l’any

Terrassa