Música

Música

L’Orquestra Nacional de França clou un 17è cicle Ibercamera “brillant”

La 17a temporada d’Ibercamera arriba a la clausura el diumenge amb el debut a Girona de l’Orquestra Nacional de França, formació de gran tradició i prestigi. Actuarà a l’auditori de Girona amb el seu nou titular, Cristian Macelaru, un gran mestre del qual s’espera molt de la seva versió del Bolero de Ravel. Amb Alexandre Kantorow al piano, el programa es completarà amb la interpretació de Pavana en fa sostingut menor, op. 50, de Fauré; Concert per a piano i orquestra núm. 2 en fa menor, op. 21 de Chopin, i La mer de Debussy.

Fent balanç d’aquest any, Ibercamera declara que hem gaudit d’una de les temporades més brillants de la nostra trajectòria tant pel que fa al resultat artístic com per la massiva resposta dels aficionats. La Consagració de la Primavera d’Andrés Orozco-Estrada, la Cinquena de Mahler d’Ádám Fischer o el Concert per a violí d’Elgar amb Pinchas Zukerman són “alguns dels concerts que quedaran a la nostra la memòria”, subratllen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia