Arts escèniques

El fiTM presenta un cartell amb un ampli ventall estilístic

Pop, rock, electrònica, ska, soul, sons caribenys i molt més. Avui s’ha presentat al Terracotta Museu el cartell del 12è fITM, de la Bisbal d’Empordà acrònim que respon al Festival Internacional del Terracotta Museu (i que anteriorment també va ser vàlid als Jardins de Torre Maria i al Teatre Mundial). Enguany el cicle de concerts ofereix una programació configurada per noms com Ferran Palau, B1n0, Meritxell Neddermann, Magalí Datzira, Soweto, Koko-Jean & The Tonics, Tarquim, Jordi Serradell i Les Salvatges. I això cal sumar-hi els punxadiscos habituals al fITM, com DJ Diego Armando, Espardenya Crew o PD Pubilla Hilton.

Fidel a la seva essència, un any més oferirà un total de 14 propostes repartides els dimecres de juliol, cinc nits que aixopluguen un ampli ventall estilístic. I és que, tal com es demostra a cadascuna de les seves edicions, al fITM hi caben tots els gèneres, sempre des del prisma de donar veu a propostes emergents o que defugen els circuits mainstream, configurant un programa d’allo` me´s ecle`ctic i amb nits que tindran focus musicals ben determinats.

El Festival Internacional del Terracotta Museu (fITM), organitzat per el col·lectiu Indivendres i el segell Bankrobber amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal, ja ha esdevingut una cita imprescindible de l’estiu bisbalenc, i per extensió de tot l’Emporda` i comarques gironines. Refermarà enguany l’aposta per programar els dimecres fent una apel·lació directa al públic autòcton i defugint dels caps de setmana farcits de propostes arreu de la comarca. I un any més es repeteix la fórmula: doble ració de concert, servei de bar i sopars a la fresca als exteriors del Terracotta Museu. Les entrades ja es poden adquirir sempre a preus populars a través del web del festival (www.fitm.cat) i l’opció d’un abonament que premia a la fidelitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia