Cinema

Girona

Tanquen la sala 2 del cinema Truffaut per una nova remodelació

A partir de demà, 5 de juny, s’inicien les obres de remodelació de la sala 2 de l’equipament municipal, que no fa ni un any mig que es va estrenar

La reforma ha de permetre una millorar la visibilitat dels espectador, per la qual cosa de les 76 butaques es reduirà l’aforament a 50

No fa ni un any i mig, el 18 de novembre de 2022, que es va estrenar l’anhelada segona sala del cinema Truffaut i des del primer dia que molts espectadors es queixaven de la manca de visibilitat en molts llocs. Malgrat això, la seva obertura ha contribuït notablement a l’augment espectacular d’espectadors, que han permès doblar xifres l’últim any, a més de 40.000. Els seus responsables, el Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona que gestiona aquest equipament municipal, feia temps que reclamaven a l’Ajuntament una reforma com cal per tal de no haver de reduir l’aforament de 70 butaques a unes 35 com fins ara es feia forçosament per tal que cap espectador tapés la vista a ningú.

Finalment, després d’una llarga espera sembla ser que les obres es faran. El cinema Truffaut, ubicat al Modern, ha comunicat que a partir de demà dimecres 5 de juny està previst l’inici de les obres de remodelació de la sala 2. Segons s’informa a través d’un comunicat, d’aquesta manera, es reduirà l’aforament a 50 butaques (actualment era de 76) i la gradació entre les files serà més pronunciada. A més a més, la distància entre files serà major per satisfer la comoditat dels espectadors. També s’anul·larà la darrera fila de seients, per facilitar la mobilitat a l’interior, ja que ara l’única via per entrar i sortir de la sala és per davant de la pantalla. Finalment, també s’incrementaran les mesures d’insonorització de la sala.

La durada de les obres està prevista entre 30 i 40 dies, una previsió que faria que es pogués tornar a obrir la sala a mitjan mes de juliol. Les obres també afectaran les projeccions de la sala 1, ja que per tal que els treballadors puguin dur a terme les seves tasques, l’accés al públic no es podrà obrir fins a les 17.30 h de la tarda. Per tant, es modificaran les sessions de la sala 1 tot eliminant la sessió de primera hora (a les 16 h) i afegint una sessió de nit que començarà entre les 22 h i les 22.30 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia