Música

Intens juliol a Sant Julià

Dos festivals en un sol municipi, concretament a Sant Julià de Ramis (Gironès), on a més es concentrarà aquesta doble programació al juliol. Com a novetat, els dos festivals han passat a ser produïts aquest any per La Tornada –una de les promotores independents més actives de les comarques gironines–, que coorganitza tant el ViaVeu com l’Enfresca’t amb l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis. El ViaVeu té lloc en dos espais singulars de la muntanya de Sant Julià: l’església dels Sants Metges, on el diumenge 7 de juliol actuarà el Quartet Mèlt, i la imponent zona arqueològica del Castellum Fractum, on el capvespre del 14 de juliol hi actuaran Paula Valls i Sergi Carbonell, exmembre de Txarango. Dues de les millors veus del moment.

En el cas de l’Enfresca’t s’han programat tres nits de concerts gratuïts, els tres primers dimecres de juliol, a dins del nucli urbà, a la plaça de la República. El dia 3 hi actuarà la cantant vallesana Ven’nus, que ha col·laborat amb Figa Flawas i Triquell; el dia 10 ho farà Dan Peralbo i el Comboi, guanyador del Sona 9 del 2021, i el dia 17 hi haurà una intensa nit de rock amb Calm i Minibús Intergalàctic.

ViaVeu / Refresca’t 7 i 14 de juliol / 3, 10 i 17 de juliol viaveu.cat / cultura.santjuliaderamis.cat/


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia