Altres

Cultura

25 cites castelleres en el desè aniversari de Tarragona, Ciutat de Castells

Se celebra entre el 24 de juny i el 6 d’octubre

Entre el 24 de juny i el 6 d’octubre, Tarragona oferirà 25 cites castelleres en el marc de la desena edició de Tarragona, Ciutat de Castells. La programació tornarà a oferir una combinació d’exhibicions castelleres davant de la Catedral i de diades castelleres organitzades per les quatre colles locals –Xiquets de Tarragona, Jove de Tarragona, Xiquets del Serrallo i Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau– amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona. Cada formació una de les quatre formacions tarragonines n’oferirà dues i seran al Pla de la Seu, excepte les dels Xiquets de Tarragona que actuaran a la plaça de les Cols. A més, s’ha convidat els Nois de la Torre a que també participin d’aquest cicle denominat Tarragona Ciutat de Castells i que arriba a la desena edició. “Després de deu anys queda demostrat que la feina conjunta és un èxit i està consolidada”, ha afirmat la regidora de Turisme, Montse Adan.

També hi haurà diades pròpies de les colles, les tradicionals de la ciutat i el Concurs de Castells que es farà entre el 5 i el sis d’octubre i tancarà el programa. Pel Tarragona Ciutat de Castells s’ha editat una programació en quatre idiomes -català, castellà, anglès i francès- “perquè és una tradició molt nostra i la volem compartir”, ha Adan. “La temporada forta de castells serà un atractiu més pels turistes”, ha manifestat Adan. La consellera també ha afirmat que aquest cicle “és una de les accions que més enamora tots els visitants”. El cicle està organitzat per les conselleries de Turisme i Cultura de l’ajuntament i per les quatre colles de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia