Música

L’Harmonia també viurà la nit

En la seva primera edició, l’any 2022, va ser exclusivament de dia i familiar i va demostrar que una proposta tan completa com aquesta, amb actuacions, concerts, circ, tallers i múltiples activitats, podia ser accessible per a tothom, independentment de la seva condició i situació. La proposta de l’edició del 2024 manté la voluntat i el desig originals, però ampliant-la amb dues nits de concerts, amb acampada i espai per a càmpers.

I la proposta musical no podia ser més engrescadora, amb la participació de talent consolidat i emergent amb caps de cartell com Stay Homas, Figa Flawas, Triquell i Lildami, Ginestà, Les Que Faltaband, Sara Roy o Diversiones, entre més de 20 concerts, a preus populars. El festival tindrà lloc a la Parada del Jonquer, a les Planes d’Hostoles, a la Garrotxa. En aquesta edició, els joves de 18 a 30 anys tindran un preu reduït amb inscripció prèvia al programa Cultura Jove de la Generalitat de Catalunya.

Festival Harmonia 28 i 29 de juny www.harmoniafestival.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia