Música

GIRONA

La penya flamenca La Gerundina clou amb una festa la celebració del seu 10è aniversari

Tindrà lloc demà dissabte a La Marfà i anirà precedida de la presentació d’un llibre sobre els 10 anys de l’activa penya gironina

La Gerundina, la penya flamenca de Girona, clourà demà dissabte amb una gran festa final a La Marfà la celebració del seu 10è aniversari. Des de l’abril, l’activa penya gironina ha organitzat diverses activitats commemoratives, com ara un fandango popular, l’exposició Jeroglífics flamencs i, entre altres propostes, la recent de presentació del projecte de creació Cante o poesia, del cantaor Jordi Fornells, que forma part de la penya com a docent. Aquest projecte ha rebut un dels ajuts Girona Crea 2023 a la producció artística.

Demà, a les 19 h, es presentarà a La Marfà el llibre que repassa els 10 anys d’activitats de La Gerundina. A les 20 h, hi començarà l’espectacle del Cuadro flamenco: Con alma. Hi actuaran Jordi Rodríguez, guitarra; Laura Marchal, cante; María Sierra, ball, i Sergio Barroso, ball. Després continuarà la festa amb Dj Mezcla Infinita. Les entrades es poden comprar a taquilla per 10 euros, en efectiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia