Altres

DISSENY

Els ADI de disseny industrial premien Lékué, Roca, Marset i Ceràmica Ferrés

Entre els 170 projectes o productes seleccionats s’han repartit 12 Ors, 25 Plates, 4 mencions i 129 Bronzes

L’Associació del Disseny Industrial ADI-FAD ha lliurat aquest vespre els Premis ADI 2024 de disseny i cultura del disseny. Dels gairebé 170 projectes o productes seleccionats en una primera fase, els jurats han repartit un total de 12 Ors, 25 Plates, 4 mencions i 129 Bronzes, a més de tres premis de l’opinió escollits per votació entre els socis i sòcies d’ADI-FAD. Tots els projectes i productes seleccionats es poden veure a l’exposició Premis ADI 2024 , oberta al públic al Disseny Hub Barcelona fins al 25 d’agost vinent.

Els premis Delta d’Or han reconegut diferents propostes d’empreses com ara Lékué, Roca Sanitaris, Marset, Huno Visual, X1 Wind, Muñoz Bosch, Stark Future, BCNatal (La Caixa Research, Hospital Clínic i Hospital Sant Joan de Déu) i Ceràmica Ferrés de la Bisbal d’Empordà.

A més, s’ha lliurat el Delta Trajectòria a Montesa i el Premi ADI Cultura Trajectòria a la Fundació Mies van der Rohe. Els Premis ADI Cultura han destacat amb un Or a la categoria d’Esdeveniments el festival Concéntrico de Logronyo, i a la categoria de Publicacions el llibre El diseño es bueno para la salud, de Ramón Úbeda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia