cultura

L'onzena Trobada de Músics per la Llengua presenta 39 propostes musicals a Son Servera

Tot Acústic, Pep de Gall i Bep Marquès, entre les artistes que hi actuaran

Se celebra dissabte vinent

Un total de trenta-nou artistes i grups musicals actuaran en l'edició d'enguany de la Trobada de Músics per la Llengua que se celebra a Son Servera el dia 11 de setembre. Aquest any hi ha més actuacions que mai –l'any passat n'hi va haver 27– i destaca la presència de músics valencians.

Es tracta d'un gran dia de festa musical, un macroconcert gratuït i reivindicatiu, que vol ajudar en la normalització lingüística del català. En la presentació de la mostra, el president de Músics per la Llengua, Antoni Nicolau, va explicar que aquest any es muntaran tres escenaris, en els quals actuaran grups de música de tots els estils, des de grups de rock dur fins a grups acústics i, també, música infantil. Les actuacions són d'entre vint i trenta minuts, per donar cabuda al màxim de grups.

Entre els artistes que desfilaran per l'escenari hi ha el grup eivissenc Toc Acústic, que és una versió acústica del grup eivissenc Stoc de Rock, i les formacions menorquines Pèl de Gall i Beb Marquès.

També actuaran: Agustí Baró, Anegats, Batucada Bloc'n Bombo,Bep Marquès (Menorca),Caliu,Conia 63, Cucorba, Doradella, Dyöptrio, El Corredor Polonès (País Valencià), Es Reboster, Es Toc Acústic (Eivissa), Eskassos, Gàtaca (País Valencià), H1000VM, Havaneres Sotavent, Herbes dolces, Katau, Libèl·lules a Sibèria, Lluci Villalonga Jazz Quartet, Lluís Gili, Llunàtiques, Marta Elka, Negre i Tres Colors, Nicotrònic, No Diguis Dois, Oprimits, Pèl de Gall (Menorca), Pujà Fassuà, Setze Cordes, Si Tot Va Bé, Skagerrak, Superkong, Te Corrs, Temptation, The Estupendos Blues Band, Tiu, Trencaclosques, i U Músics Joglars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.