cultura

Setanta-nou artistes a la 21a Mostra d'Art d'Andorra

L'exposició, considerada “l'acte més democràtic de les arts plàstiques del principat”, es manté oberta fins al 22 d'octubre

Un total de setanta-nou artistes participen en la 21a edició de la Mostra d'Art d'Andorra, que s'ha inaugurat avui a la sala d'exposicions del govern i es mantindrà oberta fins al 22 d'octubre. La inauguració ha estat a càrrec de la ministra Susanna Vela, que ha qualificat l'esdeveniment com “l'acte més democràtic dins l'àmbit de les arts plàstiques del nostre país”. En aquest sentit, la ministra ha explicat en el seu discurs que la sala d'exposicions del Govern ha volgut esdevenir per uns dies un lloc de trobada d'artistes de casa per facilitar el diàleg, la proximitat humana i el testimoni artístic més ampli i variat de la nostra societat.

Susanna Vela ha agraït la participació a la Mostra d'artistes consolidats com Faust Campamà, Josep Lluís Bardagí, Mercè Juvés, Victòria Calvo, Maria Bové, Silvio Llorens, Gemma Piera, Josep Freixas, Francesc Galobardes, Toni Gonzalez, Alvar de Araujo, Alfons Valdés, Jordi Pantebre, Rafael Contreras, Joan Burgués, Jordi Cabanes, o Àngel Calvente. També ha tingut paraules per a les incorporacions de Cristina Casu, Martín Blanco, Sebastià Pastó, Dídac Verdejo, Rosa Maria Rossell, Josiana del Mas o Joana Ruiz. La ministra ha felicitat els artistes que tot just comencen per la seva valentia.

La Mostra d'Art d'Andorra és gratuïta, i estarà oberta al públic en general fins al dia 22 d'octubre. La sala d'exposicions de Govern està oberta de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores (diumenge tarda, dilluns tot el dia i dimarts matí tancat).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.