cultura

6è FESTIVAL GUANT A L'ALT CAMP

‘La rateta Que' fascina els infants

La companyia B de Vilabella va presentar ahir aquest espectacle

La platea del Teatre Principal es va omplir amb els més menuts

A punt d'abaixar-se el teló de la sisena edició del festival Guant, el Festival Internacional de Teatre de Titelles de l'Alt Camp, que se celebra des del 15 d'octubre a la comarca, ahir dissabte es va escenificar una de les dues estrenes del darrer cap de setmana de celebració del certamen, l'espectacle La rateta Que, destinat a un públic familiar, que va omplir l'aforament del Teatre Principal, majoritàriament amb els més menuts. La Companyia B de Vilabella, va ser l'encarregada de posar en escena el popular conte La rateta que escombrava l'escaleta, amb una versió particular que no va deixar indiferent el nombrós públic assistent, sobretot els nens i nenes que s'hi van donar cita i que, des dels seus seients –fascinats i embadalits–, van deixar-se embolcallar per la màgia d'aquest tendre i divertit espectacle.

A la posada en escena hi van contribuir, d'una banda, l'ambientació musical en directe, a càrrec de Pep Boada, i també la narració, explicada pel mateix actor, des de la merceria on la rateta es gasta els diners que troba a l'escaleta i que l'acaben convertint en un àpat.

Entre caixes i rotlles de fil, la protagonista d'aquesta història, fa la seva aparició, una i una altra vegada, per al gaudiment dels més petits. L'espectacle, que parla de la vanitat, des de la modèstia, es va escenificar ahir a la tarda a la Casa de Cultura de Mont-ral i avui diumenge tornarà a escena a la sala multifuncional de Vilabella.

L'altre espectacle destacat que tancarà la programació del Guant serà el muntatge teatral En Patufet, la primera gran aventura d'un nen que s'enfronta tot sol a un món fet a la mida dels pares, que es representarà avui, en sessió de tarda (a les sis), al Teatre Principal de Valls i, al migdia, al local social de Rodonyà. La companyia Teatre del Nap Buf de Montbrió del Camp serà l'encarregada de presentar, en el darrer dia del festival, aquest espectacle que va adreçat a infants d'entre 2 i 6 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES
música

Malson Atmosfèric arriba a un final d’etapa per Sant Jordi amb ‘Si t’enyoro’

girona
cultura

Reivindica el llegat del poeta Gerard Vergés

Tortosa
LLIBRES

Neus Penalba desvela les fonts culturals europees de Rodoreda

Barcelona
SANT JORDI 2024

Biblioteques vives i imprescindibles

Barcelona

Byron: boig, dolent i perillós

Barcelona
Barcelona

David Walliams, supervendes de literatura juvenil i pregoner

Barcelona