cultura

Una flor de tinta contra la distància

El Punt i l'Avui regalen avui als seus lectors la rosa virtual creada per l'artista Frederic Amat

La persona a qui penseu regalar la rosa és de viatge?, no l'heu de veure fins al vespre?, en realitat no l'espera i us cohibeix el gest de donar-l'hi personalment? Com que la tradició mana que ningú es quedi sense rosa, ni els que són fora, ni els que treballen fins tard, ni els tímids, ni tan sols els que no estan enamorats, El Punt i l'Avui posen a disposició dels lectors una rosa virtual perquè la facin arribar a tothom qui desitgin. Per enviar-la n'hi ha prou de connectar-se al lloc web de qualsevol dels dos diaris (www.elpunt.cat o www.avui.cat) i clicar al damunt de l'espai publicitari (bàner) que hi ha a la pàgina anunciant la rosa de Sant Jordi, obra aquest any de l'artista i escenògraf barceloní Frederic Amat, que ha concebut una flor enèrgica i estilitzada dibuixada amb tinta negra, animada pels serveis tècnics de l'empresa amb una tènue taca vermella que lentament va tenyint els pètals fins a omplir-la de color.

Un cop dins el bàner, els usuaris només hauran d'escriure el nom de la persona o persones a qui volen fer arribar la rosa i la seva adreça de correu electrònic, i clicar el botó d'enviament. Es poden fer, de fet, trameses múltiples, a tants destinataris com es vulgui, i per descomptat un se la pot enviar a si mateix, no fos cas que amb tanta generositat fos el que al final se'n queda sense.

Del paper a la xarxa

Aquest és el segon any que El Punt i l'Avui regalen una rosa virtual als seus lectors, una iniciativa estrenada l'any passat amb una creació animada de l'artista banyolí Mim Juncà. La proposta va néixer ja fa anys a El Punt, que fins al 2009 regalava als seus lectors per Sant Jordi una làmina en paper, encartada amb el diari per la diada, amb la interpretació de la rosa que havien fet artistes com ara Josep Niebla, Modest Cuixart, Vicenç Huedo, Jordi Gispert, Mayte Vieta o Carlos Pazos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona