cultura

L'editorial Bromera publica un llibre de Roemmers

El relat planteja qüestions profundes com la pèrdua d ela il·lusió, la recerca de la felicitat, la generositat i l'estima

Bromera acaba d'incorporar a la col·lecció “Bromera Actual", una obra que publica simultàniament en castellà Planeta.

Es tracta d'El retorn del jove príncep de A.G. Roemmers, un viatge profund i espiritual a la recerca dels sentiments més amagats. Relata la història vital d'un viatger que travessa amb cotxe la solitària Patagònia i es troba a la cuneta un adolescent inconscient que es convertirà en el seu company de travessia.

Sorprenentment, el jove resulta ser el príncep d'un asteroide on viu sol, que ha tornat a la Terra per buscar un antic amic. La travessia es convertirà en una llarga conversa sobre qüestions tan profundes com la pèrdua de la il·lusió, la recerca de la felicitat, la culpa, la generositat i l'estima.

El viatger descobrirà, a través de les preguntes del jove desconegut, valors que, d'entrada, no havia imaginat i, el viatge, es transformarà en vivència espiritual.

Des de la coberta fins el remat, recorda molt aquell mític llibre d'Antoine de Saint-Exupéry i de fet, l'autor ha dit de la seua obra que “projecta el record de tot el que no cal oblidar: l'amor, l'educació, la família, els valors.”

L'autor

A.B.

A.G. Roemmers és escriptor. Nascut a Buenos Aires l'any 1958, és acadèmic del Reial Institut de Cultura de Mèxic i president honorari de l'Associació Americana de Poesia. El retorn del jove príncep es publicarà també en més d'una desena de països com Brasil, Xina, Croàcia, Portugal, Rússia i Taiwan.

Aquesta obra ha estat tot un descobriment editorial i els drets s'han venut en més d'una dotzena de països.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.