Convoquen el segon concurs de grups novells Musicamp

L'Associació Cultural Acampada Jove i les JERC (Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya) han convocat la segona edició del concurs Musicamp, que vol promoure la cultura i la música entre el jovent del territori. Hi pot participar qualsevol grup novell que canti principalment en català i que no tingui un contracte discogràfic vigent. El premi per al guanyador serà tocar en el festival Acampada Jove, que enguany se celebra a Montblanc entre el 16 i el 18 de juliol.

El concurs es desenvoluparà en dos escenaris i dos dies: el 25 de juny a Reus, dins dels actes de la festa major de Sant Pere, i el 2 de juliol a Tarragona. El sistema d'elecció del guanyador enguany ha variat sensiblement, ja que en aquesta edició és donarà més importància al vot del públic, que puntuarà més que el del jurat professional. Per aquest motiu es penjaran al web del concurs les maquetes dels grups perquè tots els interessats a participar en la votació les puguin escoltar prèviament. Els organitzadors del concurs tenen el suport dels ajuntaments de Tarragona i Reus i de la Secretaria de Joventut de la Generalitat, i la col·laboració de la Colla Jove de Tarragona, Punt 6 Ràdio, Racó Català, entre altres entitats. El guanyador del Musicamp de 2008 va ser Xeic!, banda de ska rural de Rasquera i el Perelló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda