cultura

El Ciutat d'Alzira de Teatre bat el rècord de participació

S'han presentat un total de 48 obres

El guardó, dotat amb 8.000 euros i la publicació per Bromera, es donarà a conéixer el pròxim 7 de juliol

El VI Premi de Teatre Ciutat d'Alzira Palanca i Roca ha batut en aquesta edició el rècord d'originals presentats, amb un total de 48 obres. El guardó, que està dotat amb un premi econòmic de 8.000 euros per part de l'Ajuntament , i la publicació de l'obra en la col·lecció Bromera Teatre de Edicions Bromera, es donarà a conéixer el pròxim 7 de juliol.

En aquesta ocasió, el jurat del certamen està format per Salvador Bataller, Francesc J. López, Josep Palomero, Miquel Àngel Vidal —guanyador de la passada edició— i l'alcaldessa d'Alzira, que va delegar el regidor de Cultura, Carlos Correal, que el presideix.

El títol de l'obra premiada amb el VI Premi de Teatre Ciutat d'Alzira Palanca i Roca es farà públic el 7 de juliol, en el transcurs de l'Encontre de Teatre a l'Estiu que organitza l'Ajuntament de la ciutat. Encara que el lliurament del premi, una escultura dissenyada per Manuel Boix, tindrà lloc en el tradicional sopar dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira, que se celebrarà el 11 de novembre, on es donarà a conéixer el veredicte del jurat de la resta de modalitats d'aquest premi.

El premi de teatre ha sigut dels últims guardons a incorporar-se a aquesta festa literària de la ciutat d'Alzira, que arriba enguany a la 23a edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.