cultura

La setmana dels professionals

El festival Temporada Alta convida cinquanta programadors europeus

El festival Temporada Alta ha establert, per a la setmana del 15 al 20 de novembre, la setmana dels programadors nacionals i internacionals, una iniciativa dels quals ja havia posat les bases en les dues edicions anteriors. El festival ha convidat una cinquantena de programadors que assistiran a vuit espectacles i participaran en una jornada de treball, en què alguns artistes i creadors els presentaran les seves propostes de futur. El director Àlex Rigola; el director, dramaturg i intèrpret Jordi Oriol i l'actor Oriol Vila; a més de la companyia de dansa Mal Pelo; l'artista de circ Blai Mateu, i tres creadors francesos, podran presentar els seus projectes per intentar despertar l'interès dels programadors, alguns dels quals responsables també de decidir si s'inverteix o no en una producció. Aquesta setmana dels programadors es porta a terme amb la complicitat de l'Institut Ramon Llull i emmarcat en el projecte Escena Catalana Transfronterera.

Els espectacles que es veuran són estrenes, absolutes o a l'Estat, i són, entre d'altres, El cel dels tristos (Los Corderos), A Louer (Peeping Tom, amb coproducció d'El Canal), Insomni (Plyaground), Algunes persones bones (El Pont Flotant) o Schubertacles humits (Carles Santos, producció d'El Canal, abans titulada Els urinaris públics europeus).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona
ART

Estudien si la part superior del mosaic de la Casa Navàs també és de Joaquim Mir

REUS
art

Mor Richard Serra, l’escultor monumental

barcelona