cultura

Cultura atorga el premi Millor Llibre Il·lustrat a Bromera

L'obra distingida és El vampir, d'Enric Lluch i il·lustrat per Fernando Falcone

Edicions Ponent i la llibreria La Costera, de Xàtiva, també han sigut premiats en altres categories

La Conselleria de Cultura ha fet pública la resolució dels Premis als Llibres Millor Editats 2010-2011, i El vampir, d'Enric Lluch, ha sigut distingit amb el Premi al Millor Llibre Il·lustrat.

Aquesta obra forma part de la col·lecció per a primers lectors El Baguls dels Monstres, una col·lecció de 10 títols en la qual Enric Lluch presenta, amb molt d'humor, monstres de l'imaginari col·lectiu relacionats amb la por. Tota la col·lecció està il·lustrada per dibuixants de prestigi internacional i editada a tot color, i entre aquests s'hi troba l'argentí Fernando Falcone, l'il·lustrador d' El vampir. Falcone és un il·lustrador argentí amb una llarga trajectòria que ha treballat en el camp de la publicitat, però sobretot, en el món editorial. El seu treball fou seleccionat per a una de les mostres de la Bologna Children's Book Fair, la fira internacional més important dedicada a la literatura infantil i juvenil.

Pel que fa a la resta de premiats, el Premi al Millor Llibre ha sigut per a El arte de volar (Edicions Ponent) i el Premi a la Labor dels Llibreters ha sigut concedit enguany a la Llibreria La Costera de Xàtiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.