Els Maitips es passegen pel barri antic de Valls en el seu primer videoclip

L'antiga fàbrica de Ca Creus, alguns carrers ben coneguts del barri antic i el polígon industrial de Valls són els principals escenaris del primer videoclip que acaba d'enregistrar la banda de ska Maitips.

La cançó Terra, la mateixa que obre el seu disc Així és la vida, ha estat l'escollida per a la realització d'aquest muntatge elaborat per la fotògrafa i artista audiovisual Helena Milà, del Pla de Santa Maria.

Els escenaris on ha estat enregistrat el videoclip són alguns «dels més representatius del missatge que transmet la cançó», segons explicaven els components del grup. Tot i que ja fa uns mesos d'aquesta gravació, ha estat ara quan, un cop acabat el muntatge de les imatges, el vídeo ha vist la llum. L'autora del videoclip ja havia col·laborat amb la formació vallenca en alguna altra ocasió i havia treballat en el disseny de la imatge promocional del grup. També havia dut a terme algunes de les fotografies que apareixen al web de Maitips.

Tot i haver-se fet amb mitjans convencionals, els membres de Maitips es declaraven satisfets pel resultat obtingut i ja es plantegen un possible segon videoclip.

Per poder veure aquest nou producte musical de Maitips, es pot visitar el Myspace del grup www.myspace.com/maitips.

Ben aviat el grup començarà una petita gira pel País Basc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.