Música

concert

xavier castillón

Rock solidari a La Mirona

Diversos grups actuen dissabte a la sala saltenca, per donar suport a la recerca contra la síndrome de Sanfilippo

Diversos grups catalans de rock participaran aquest dissabte en un concert solidari que tindrà lloc a la sala La Mirona de Salt per donar suport a l'Associació Sanfilippo Barcelona. La síndrome de Sanfilippo és una rara malaltia infantil que afecta greument el sistema nerviós central. Per intentar combatre-la s'està portant a terme una important tasca de recerca, que requereix molts recursos econòmics. Aquest serà el tercer concert que s'organitza a benefici de l'Associació Sanfilippo Barcelona, després dels que van tenir lloc l'any passat a la sala Luz de Gas, de Barcelona, i a Montornès del Vallès.

En el concert de dissabte a Salt, hi actuaran Lagartoñú, Fugitivos, Javi Faraón –membre del grup de rockabilly Los Faraones–, Cantina Blue, Objetivo Tu Cama, Manyacs i les bandes barcelonines Track's Bar i Tío Jack. Tots ells comparteixen el gust pel rock clàssic i atemporal, que posen en aquest cas al servei d'una bona causa, en un moment en què la societat civil –inclosos els artistes– està fent més pinya que mai per defensar l'estat del benestar, la sanitat i tots aquells àmbits i col·lectius especialment afectats per les retallades pressupostàries. Jordi Buiza, membre de Lagartoñú i Fugitivos, és un dels promotors d'aquest concert solidari, que mostra el compromís del col·lectiu de músics amb les causes més diverses.

En el concert de Luz de Gas ja van actuar, el gener del 2012, Lagartoñú, Track's Bar i Javi Faraón, juntament amb uns autèntics clàssics del rock barceloní: Gatos Locos i Carlos Segarra de Los Rebeldes. En el concert de Montornès, celebrat el maig passat a la sala Mantis, van repetir Track's Bar i Lagartoñú i s'hi van afegir El Tío Jack, Martini Surfers i Mystic Earth.

El concert de dissabte a La Mirona durarà unes tres hores, entre les 10 de la nit i la 1 de la matinada, i s'hi podrà escoltar una àmplia i variada selecció de temes propis i versions de grans clàssics del rock, a càrrec d'un bon grapat de músics conscienciats.

CONCERT DE ROCK SOLIDARI CONTRA LA SÍNDROME DE SANFILIPPO
Participants: Lagartoñú, Javi Faraón, Track's Bar, Tío Jack, Cantina Blue, Fugitivos, Objetivo Tu Cama i Manyacs. Lloc i dia: La Mirona de Salt, dissabte 2 de febrer (22 h, 10 euros).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.