Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA / B.S

Jack el caza gigantes
‘Jack the giant slayer' Direcció: Bryan Singer Interpretació: Nicholas Hoult, Ewan McGregor, Ian McShane, Stanley Tucci Gènere: acció - fantasia País: EUA, 2013
Bryan Singer (Sospitosos habituals, X-Men) dirigeix una incursió en la fantasia èpica que s'inspira en un conte, igual que Oz, però amb menys fortuna a la taquilla dels EUA.
Días de pesca en Patagonia
Direcció: Carlos Sorín Interpretació: Alejandro Awada, Victoria Almeida. Gènere: drama País: Argentina, 2012
El director d'Historias mínimas i El perro torna a la Patagònia amb una trama i uns personatges senzills, però de gran profunditat emocional. Un exalcohòlic se'n va a pescar a un poblet on viu la seva filla, a qui no veu des de fa anys.
Spring Breakers
Direcció: Harmony Korine Interpretació: James Franco, Selena Gomez, Ashley Benson, Vanessa Hudgens, Rachel Korine Gènere: Intriga País: EUA, 2012
James Franco i quatre joves actrius protagonitzen la història d'unes universitàries que volen viure noves experiències i s'endinsen en ambients de delinqüència i drogues.
El hombre tranquilo
‘The quiet man' Direcció: John Ford Interpretació: John Wayne, Maureen O'Hara Gènere: comèdia País: EUA, 1952
El clàssic de John Ford, que va suposar el seu retorn a la Irlanda dels seus avantpassats en un rodatge mític, es reestrena als cinemes Verdi de Barcelona en versió remasteritzada i restaurada en alta definició. Va valer a Ford l'Oscar al millor director.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.