Territori

agenda. d'autor / J.T

Homenatge a Esteve Cuito
Els pallassos i actors de Lleida van retre homenatge la setmana passada a Esteve Cuito, un actor i promotor teatral que va morir l'estiu passat. L'Ajuntament li va concedir a títol pòstum la medalla de la ciutat al mèrit cultural i va posar el seu nom al pati que uneix el Teatre de l'Escorxador i l'Aula Municipal de Teatre. L'acte institucional va anar acompanyat d'un seguit d'actuacions d'amics, col·legues i familiars, que van convertir l'homenatge en una festa emotiva. També aquest dimecres es va fer una sessió especial de l'associació Pallassos Lleida en record de Cuito. Aquest actor i dinamitzador cultural va crear diversos grups de teatre i d'animació infantil.
Primer aniversari de la Jove Orquestra de Ponent
Els joves de la JOP han complert el seu primer any de vida i ja han estrenat el segon amb un nou projecte. Es tracta d'un concert amb un repertori que inclou les bandes sonores més conegudes i premiades del cinema dels últims anys. Aquest nou programa es va presentar la setmana passada a l'Auditori Enric Granados de Lleida i el 8 de juny es repetirà al paranimf de la Universitat de Cervera. La JOP continua creixent i els seus promotors tenen el suport dels ajuntaments de Lleida i de Cervera, i de la Diputació de Lleida, i també de l'auditori lleidatà, que els acull com a orquestra resident.
Comiat d'Al Tall a Lleida
El grup valencià Al Tall fa demà dissabte el seu concert de comiat en terres catalanes al Turó de la Seu Vella de Lleida. Serà a les 9 del vespre. El grup repassarà el seu extens repertori i farà una menció particular a l'últim disc editat pel grup, titulat Vergonya, cavallers, vergonya, que rememora el crit de guerra de Jaume I. El concert, precisament, se celebrarà entre el pont llevadís i el Castell del Rei, la fortalesa on va ser coronat Jaume I. Al Tall feia públic a l'octubre la dissolució del grup després de 38 anys d'activitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats