Vinaròs es queda sense gala d'estiu dels carnavals per manca de pressupost

L'ajuntament ha esgotat el fons dedicat a festes a meitat d'any

La Comissió Organitzadora del Carnaval de Vinaròs ha confirmat que definitivament no se celebrarà la Nit Màgica de les reines del Carnaval de Vinaròs que havia de celebrar-se el dissabte 8 d'agost. Segons el president de la comissió, José Antonio Jiménez, aquesta no pot fer front als 12.000 euros que rebien de l'ajuntament i que enguany no els ha aportat per la reducció del pressupost dedicat a festes.

L'any passat el consistori va destinar a la partida dedicada a actes festius 730.000 euros. Per al 2009 només en va pressupostar 500.000. Després, l'alcalde del PSPV, que governa amb el suport del Partit de Vinaròs Independent (PVI) va proposar una modificació pressupostària per ampliar la dotació per a festes, però el regidor del Bloc va votar-hi en contra, igual que el grup del PP, i l'aritmètica del ple no ho va fer possible.

La limitació dels fons també afecta altres actes. L'ajuntament ha anunciat que tampoc va a poder costejar el lloguer de taules i cadires de les festes populars de carrer, com la de l'Àngel i la de Sant Roc, tot i que sí muntarà la infraestructura. També és probable que s'haja de suspendre l'actuació d'agost del grup folklòric de les Camaraes. Les activitats previstes amb motiu de la Carta Pobla no s'anul·laran perquè formen part de la secció de cultura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie