Sense cultura

Recomanacions breus

r. crumb
Guió i dibuixos: Robert Crumb Traducció: Josep Borillo Editorial: Gallo Nero Pàgines: 352 Preu: 24 euros
El gran mite de l'undergraund americà. Robert Crumb, veï francès des de fa anys, ens presenta alguns del seus pensaments en aquest volum recopilatori d'entrevistes. Les seves reflexions permeten entendre molt més el de malaltís i lúcid que hi ha a la seva obra.
marte ida y vuelta
Guió i dibuixos: Pierre Wazem Editorial: La Cúpula Pàgines: 132 Preu: 18,90 euros
Una cita de l'avi de Jonas Jonasson obre aquest còmic: “Els que expliquen noves la veritat no cal que se'ls escolti.” Bon començament per una obra de ficció que comença en la troballa d'un automobilista d'un eriçó amb dorsal. L'obra bascula entre els fets domèstics i els esdeveniments inversemblants
psiquiátrico
Guió i dibuixos: Lisa Madel Traducció: María Serna Editorial: Astiberri Pàgines: 88 Preu: 14 euros
El món de la psiquiatria ha estat històricament la salvació de persones que durant anys eren considerades desarrelades de la societat, però també ha donat peu a situacions delirants. Aquest llibre presenta amb el recurs de l'humor una panoràmica de la psiquiatria
pimo & rex la mansión en llamas
Guió i dibuixos: Thomas Wellmann Editorial: Dehavilland Ediciones Pàgines: 40 Preu: 15 euros
Delirant historieta que, amb to paròdic, circula pel còmic de gènere: espasa i bruixeria, aventures, comèdia, que permet fer petites disquisicions, en clau d'humor, sobre la naturalesa humana. Pel amants de la historieta amb tocs surrealistes i de diàlegs sarcàstics.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia