Art nocturn al cor de Madremanya

Art, acció, imaginació, civisme, urbanisme i, especialment, voluntat. Aquests són alguns dels conceptes que aixopluguen la mostra d'art nocturn que tindrà lloc avui a Madremanya. A partir de les 9 del vespre, el poble s'omplirà de lots i emoció, de joc i creació, en una vetllada organitzada per l'associació Gresol Art.

Als forats visibles a les parets de pedra, s'hi hauran col·locat obres de petit format que el públic haurà de descobrir guiant-se amb llanternes. La jornada substitueix l'antic festival MaMa, que ha hagut de ser anul·lat per la manca de finançament de les institucions. Tot i que en un principi els organitzadors es plantejaven suspendre tota l'activitat, ha estat la voluntat de la directora, Denys Blacker, amb el suport dels mateixos habitants de Madremanya (Ajuntament inclòs) i la col·laboració de més d'una vintena d'artistes d'arreu del món, els que han fet possible la mostra d'enguany. El resultat, a priori, és més que satisfactori: escultura, pintura, dibuix i fotografia de petit format ompliran murs antics d'art i performance col·lectiva, ja que sense haver-ho premeditat, el llenguatge performàtic hi serà present a través del conjunt: centenars de persones deambulant pels carrers amb l'objectiu de trobar la traça artística. La vetllada es completarà amb un espectacle de dansa contemporània a càrrec dels joves de Madremanya i amb dos concerts, del grup de percussió El Planter i del Trio de Jazz, amb Enric Canada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda