cultura

El Palau de la Música acull el Certamen Internacional de Bandes

Una vintena de societats musicals vingudes dels quatre punts cardinals d'Europa hi paryicipen en aquesta edició

El Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València tindrà lloc en la Sala Iturbi del Palau de la Música de València del 17 al 20 de juliol. Prèviament, els dies 14, 15 i 16 de juliol se celebrarà a les 20 hores en el Mercat de Colón de la ciutat un Pre-Certamen en el qual està previst que actuen la Banda Simfònica de la Casa de la Comunitat Valenciana a Navarra, la Estudenten Harmonie Orkest Tuente d'Holanda, i la Banda de la Creu Roja Espanyola a València.

Participació de bandes per seccions

En la Secció Tercera participen L'Harmonia Societat Musical d'Alacant, la Societat Musical “L'Esperança” de Sant Vicent del Raspeig, la Banda Simfònica de Alcobaça de Portugal, la Societat Musical i Instructiva Santa Cecilia de Són Rapinya de Palma de Mallorca, la Unió Musical Beniarbeig i l'Associació Unió Musical Vila de Bullas de Múrcia.

En la Secció Segona figuren la Studenten Harmonie Orkest de Twente d'Holanda, el Centre Artístic Cultural “Verge de la Pau” d'Agost, la Societat Artístic Musical de Benifaió, la Banda Municipal de Música d'Alcanar de Tarragona, la Banda Musical d'Arouca de Portugal i la Societat Musical Ayorense.

En la Secció Primera seran la Societat Musical “Santa Cecilia” de Requena, la Unió Artístic Musical de Montroi, l'Associació Musical Canalense de Canals, la Societat Musical “La Nova” de Xátiva i la Sinfonisches Blasorchester Süd-West de Mainz d'Alemanya.

Finalment, en la Secció d'Honor, totes les societats de música inscrites són valencianes. Participaran la Societat Musical “L'Artística” Manisense, la Societat Musical “Lira Castellonera” de Vilanova de Castelló i l'Ateneu Musical de Cullera.

A més a més, enguany la Jove Banda Simfònica de la FSMCV actuarà com convidada per a clausurar la primera secció el dissabte 19.

El Certamen per Internet

Un any més, el CIBM podrà seguir-se a temps real des de la pàgina web oficial del Certamen, i enguany com a novetat, també des d'una nova APP mòbil disponible para Android i Apple.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda