Teatre

agenda d'autor / j.b

La funció 300 de dansa a Terrassa
Ángel Corella realitzarà demà al vespre la funció 300 obrint la 31a temporada de dansa del Centre Cultural Terrassa. Tot i els embats econòmics que ha patit l'equipament (que dirigeix la fundació Antiga Caixa Terrassa), el BBVA sempre ha defensat aquesta programació ambiciosa. Preveu també una sessió d'estrelles del ballet rus (8 de novembre) i el Ballet Nacional de l'Òpera del Rhin (20 de desembre). Com a activitats complementàries Montse Colomer donarà claus per entendre el llenguatge de la dansa abans de cada sessió i es programa El trencanous (10 de gener) i Medea vista per Thomas Noone (23 de gener). Ja no queden entrades per veure la funció de demà., Corella ha venut tot el paper, com també va passar a Granollers i Sant Cugat del Vallès. El ballarí, lligat a la història de l'American Ballet Theatre, balla amb la complicitat del violinista enèrgic i empàtic Ara Malikian. Abans de la funció es farà una petita mostra dels alumnes del Corella Centre de dansa de Barcelona.
A+A
Ángel Corella + Ara Malikian
Lloc i dia: Al Centre Cultural, Caixa Terrassa. Demà a les 21 hores.
Ullate recorda Morente, de nou
El Teatre Poliorama acull el nou espectacle del ballet de Víctor Ullate, El Sur, homenatge a Enrique Morente, una revisió del muntatge estrenat el 2005 que el coreògraf ha recuperat quatre anys després de la mort del mestre granadí. Amb la direcció artística de Víctor Ullate i Eduardo Lao, coreografia del mateix Ullate i música inèdita de Morente interpretada pel cantaor i la seva filla, Estrella Morente, en diverses actuacions en directe.
El SUR
Víctor Ullate Ballet
Lloc i dia: Del 21 d'octubre al 2 de novembre al Teatre Poliorama.
Teatre d'essència sota terra
Pocs cops unes caves trenquen el silenci i s'obren a una experiència artística com la que es prepara demà a Caves Nadal(Finca Nadal. El Pla del Penedès). Fermí Fernàndez s'ha empescat un personatge obsessiu que l'allunya de la seva popular vis còmica i l'ubica en aquesta Cavateatreca. El sommelier és un monòleg escrit i protagonitzat per l'actor Fermí Fernàndez, amb la col·laboració de l'escriptor i dramaturg Toni Orensanz, i dirigit pel també actor Toni Albà. La peça teatral retrata per dins el personatge d'un sommelier que acaba convertint la seva virtut olfactiva en una obsessió malaltissa. El públic podrà degustar al llarg de la representació l'únic vi blanc sec noble del celler, el Nadal Xarel·lo 2013, i el cava Salvatge Brut Rosé
EL SOMMELIER
Fermí Fernàndez/ Toni Orensanz
Direcció: Toni Albà
Intèrpret: Fermí Fernàndez
Lloc i dia: Caves Nadal, demà 20.30 h.
Entorn les ‘Montenegro'
TNC
El TNC completa les funcions de Montenegro (la trilogia de Comedias bárbaras de Valle-Inclán) amb les següents activitats
Acció: Col·loqui amb Bernat Dedéu i Ernesto Caballero.
Lloc i dia: Avui, després de la funció, al mateix escenari
Acció: Conferència Lo sobrenatural en Valle-Inclán, a càrrec d'Ignacio García May.
Lloc i dia: 22 d'octubre a les 18.30 h al restaurant del TNC


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES
música

Malson Atmosfèric arriba a un final d’etapa per Sant Jordi amb ‘Si t’enyoro’

girona
cultura

Reivindica el llegat del poeta Gerard Vergés

Tortosa
LLIBRES

Neus Penalba desvela les fonts culturals europees de Rodoreda

Barcelona
SANT JORDI 2024

Biblioteques vives i imprescindibles

Barcelona

Byron: boig, dolent i perillós

Barcelona
Barcelona

David Walliams, supervendes de literatura juvenil i pregoner

Barcelona

Un fons únic i un còmic propi

Ripoll

Quan la ‘biblio’ és un refugi

Badalona