cultura

Bonobos, a la festa inclusiva de Boomerang

Actuarà a la tarda a la plaça de Sant Feliu, on després hi haurà Joan Colomo i Xebi SF

Un cop al mes, la Casa de la Música de Salt Girona la Mirona organitza les festes Boomerang, una alternativa d'oci inclusiva i integradora adreçada especialment a les persones amb discapacitat, que poden gaudir de música en directe i sessions de discoteca. Avui, Boomerag surt de la Mirona per celebrar les Fires de Sant Narcís amb una festa especial a la plaça de Sant Feliu, que tindrà com a protagonistes musicals el grup osonenc de mestifunk Bonobos i Dj Elektrik (17.30 h), que obrirà i tancarà aquesta gran celebració al carrer, oberta a tots els públics. Al capdavant del projecte Boomerang hi ha un equip de professionals del lleure alternatiu i l'atenció al discapacitat, com ara l'associació Cultura SN i les educadores Bego Navarro i Laia Grifoll.

La música continuarà després a la plaça de Sant Feliu, amb les actuacions del músic gironí Xebi SF (21 h) i de Joan Colomo. Xebi SF, líder del grup Sàvats, presentarà en aquest concert el seu primer disc en solitari, Duermevela, gravat durant un viatge en furgoneta per la península. Avui actuarà acompanyat per la seva banda habitual, Adrià Bauzó, Albert Dondarza, Lluís Costa i Quim Sitjes, i possiblement per alguns convidats, com ara el mateix Colomo. A la Copa actuaran aquesta nit els sevillans Reincidentes, els banyolins Germà Negre i els baixempordanesos Exèrcit d'Alliberament Musical.

‘Color latent' torna a obrir per Fires

Amb motiu de les Fires de Sant Narcís, avui tornarà a obrir les seves portes a la Casa Pastors l'exposició Color latent , que es podrà visitar cada dia de les 12 a les 18 h, fins al 2 de novembre. Color latent és una selecció de 70 obres del fons d'art contemporani de l'Ajuntament de Girona, corresponents al període 1983-2013. L'exposició, comissariada per Carme Sais, inclou pintura, escultura, ceràmica, tapís, gravat fotografia, collage i vídeo. En aquesta mostra, els artistes –la majoria encara en actiu– representen la societat i la creació artística de les últimes tres dècades, a través de la figuració, l'abstracció, l'art conceptual, el realisme, la narració o la crítica social i política.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona