cultura

‘Dos a la carta' funciona pel boca-orella a Girona

Més de 4.500 espectadors gironins ja han vist el film de Robert Bellsolà

Malgrat que són temps difícils i que la competència és més que ferotge per esgarrapar espectadors de pantalla gran, Dos a la carta, de Robert Bellsolà, continua a la cartellera resistint i en plena batalla. Estrenada amb 68 còpies repartides a tot l'Estat el 21 de novembre, el lloc on el film està tenint més èxit són, com era de suposar, les comarques gironines, amb més de 4.500 espectadors que ja l'han vista.

Sense anar gaire lluny, als Ocine Girona és la segona pel·lícula més vista, darrere de la totpoderosa Los juegos del hambre: Sinsajo (Parte 1). El seu director creu que bona part d'aquest èxit a casa es deu “a l'immillorable boca-orella, ja que els espectadors gironins surten encantats de veure la seva ciutat i el seu entorn reflectits en una història optimista”. És per aquest motiu i les bones vibracions que rep de la gent que confia que la pel·lícula continuï fent bones recaptacions als cinemes de la demarcació. Una altra història, com bé sap, és a la resta de la cartellera, en què la pressió setmanal de pròximes estrenes és irremeiable. Dos a la carta es projecta als Ocine Girona i Platja d'Aro, Cines Figueres 3D, Multicines Olot 3D i Odeón Multicines de Salt.

Dos a la carta ja ha venut els drets d'emissió per una cadena de pagament dels Estats Units, Somos TV –dirigida al mercat hispà del continent–, i, segons diu Robert Bellsolà tenen “bones perspectives per a les vendes internacionals, sobretot en l'àmbit televisiu, pel fet que és un film amable i apte per a tots els públics”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Dos a la carta

«Dos a la carta»

Gènere: Comèdia
Direcció: Robert Bellsolà.
Intèrprets: Adrià Collado, Carolina Bang, Andoni Agirregomezkorta, Marcel Tomàs, Sergi López, Melanie Olivares.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia