Teatre

agenda d'autor / j.b

Txalo Toloza, de nou
Pacifico #1 és la primera peça d'una nova sèrie de peces bastardes, escèniques i audiovisuals, en què l'artista Txalo Toloza traça el mapa de les seves obsessions. Aquesta sèrie arrenca amb América és un mar con otro nombre, una peça autobiogràfica de conjunt que convida a pensar en nosaltres en tercera persona. Simplement una altra excusa per pensar si, arribats fins aquest punt del nostre recorregut, realment existeix un nosaltres. Toloza és un expert en el mon de l'audiovisualper a performances i espectacles (ha treballat amb Rogrigo García o Sònia Gómez, per exemple) que des de fa pocs anys presenta els seus primers treballs propis.
América és un mar con otro nombre
Txalo Toloza-Fernández/ Belar Gorria
Autor: Txalo Toloza-Fernández
Lloc i dia: Fins diumenge. Avui i dissabte a les 21 h. Diumenge a les 20.
Nova proposta per als nadons
Viu el Teatre va engegar un programa escenicomusical al CCB pensat per a la canalla de 0 a 3 anys l'any passat. Va ser un èxit. Ara repeteixen amb tres propostes. Durant tot el gener s'hi està Osset meu & the sound box. Actuació íntima que, a més, es completa amb un anglès per a no iniciats. Al febrer, tornarà el gran èxit de la temporada passada, Pintamúsica. El tercer títol del mes de març és una producció de La Petita Brownie: En Patufet, i ja l'ofereix a nens i nenes de 2 a 4 anys. Totes les sessions són de poc més de mitja hora i busquen una proximitat absoluta amb els fills i els pares.
Osset meu & the sound box
Bruc Brothers Company
Lloc i dies: A l'Antic Teatre del CCCB cada dissabte de gener. Sessions a les 16:30, 17:30 i 18:30 h.
Una segona visita, d'‘Ensam'
Teresa Vilardell ja va fer una aproximació al món introspectiu d'August Strindberg d'Ensam, representant el poc sentit de la guerra i la injustícia de l'oblit. És un homenatge a la lluita i coratge, però sobretot a l'entusiasme per la vidaSolo (1903). Aquell petit conte que serveix per extreure tots els fantasmes de l'escriptor i que el defineix com una persona malaltissa, per a qui és difícil de mantenir una relació estable, el va protagonitzar Pere Arquillué el 2008. En aquesta ocasió és Marc Martínez el que aborda aquest viatge solitari cap a l'ànima més vulnerable d'un mateix. Un treball que necessita cuinar una pàtina de matisos per fer visibles les subtilitats més esquerpes.
Solo
August Strindberg
Direcció: Teresa Vilardell
Intèrpret: Marc Martínez, Carolina Moreno/ Verónica Navas i David Anguera.
Lloc i dies: Al teatre Akadèmia, del 29 de gener al 8 de febrer. El 28 de gener hi ha una sessió prèvia per a socis del TR3SC amb postfunció a càrrec de Recomana.
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ‘NGTU'
Associació ADB
L'Associació Agrupació Dramàtica de Barcelona convida a la presentació del llibre NGTU, del teatre universitari al teatre independent, que fa un repàs de vida del NGTU alhora que reivindica i destaca la generació dels autors del 70. Santiago Sans, Patrícia Gabancho, Frederic Roda i Josep M. Benet i Jornet en faran una exposició en una taula rodona posterior.
Lloc i dia: a la Casa dels Italians (ptge. Méndez Vigo, 8) dilluns vinent, a les 19:30 h.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

La biblioteca de Cassà de la Selva ja porta el nom de Maria Corominas

cassà de la selva
música

La cantant gironina Jost Jou debuta amb ‘MFQM’: més forta que mai

girona
poesia

Guillem Pérez: “El cor és el vehicle amb què avancen la lectura i la vida”

cadaqués
Cultura

Mor Eduard Lluís Muntada, la veu en català de Vyvyan, el punky d’‘Els joves’

societat

Lectura de poemes i dos concerts per Sant Jordi

santa coloma de farners
SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE