Teatre

agenda d'autor / j.b

Cinc anys de circ a Mataró
Circ al Casal celebra aquest diumenge el seu cinquè aniversari. Ho fa amb una xocolatada (a les 11 del matí) i, tot seguit, amb la representació d'El Mêtre, una acció que està a cavall del clown i l'equilibrisme i que garanteix una estona divertida per a tots els públics. El còmic juga amb la seva obsessió per mesurar-ho tot, fet que el situa en uns quadres ben insòlits i que necessitarà l'ajut del públic per poder sortir-se'n. Circ al Casal ha programat 24 espectacles diferents en aquesta trajectòria Ara, ja en té tres més de programats aquest hivern del 2015.
El MÊTRE
JAM
Autor: Jaume Jové Martí
Lloc i dia: Al Casal Aliança de Mataró, avui a les 12 h del migdia.
Tercer muntatge de Roger Peña
Roger Peña ha signat amb èxit tot allò que ha estrenat fins ara. Ho va fer amb el seu debut Poder absoluto i també amb una comèdia fantasmagòrica (Iaia!), en la qual intervé la seva mare, Montserat Carulla, que encara es manté en actiu. Recentment, Roger Peña, a més, ha estat el guanyador de la IV edició del Torneig de Dramatúrgia del Temporada Alta, d'aquesta tardor. Aquest dilluns s'estrena a l'Apolo Cremats, una nova peça que, sota l'aparença de la comèdia, en realitat revela la vida d'un grup de perdedors. Tothom té un objectiu concret i, a partir dels seus respectius plans, començaran els embolics i cadascun d'ells descobrirà que està pitjor del que es pensava… Com la vida mateixa.
CREMATS
Roger Peña
Intèrprets: Guillermo Toledo, Maife Gil, Tilda Espluga i Isaac Alcayde
Lloc i dies: Al Teatre Apolo. 5 úniques setmanes, a partir d'aquest dilluns.
Un any per a la recuperació de ‘Rent'
El director Daniel Anglès va estrenar Rent el 1999 a Barcelona. Ara ho tornarà a fer, el 2016, però en versió catalana (per primera vegada) i al costat de cinc companys que formen l'equip: Víctor Arbelo, Nil Bofill, Susanna Domènech, Jordi Taixés i Miquel Tejada (a la foto). Rent retrata una comunitat que s'enfronta amb la malaltia i la mort a través de l'amor, celebrant la vida. “L'oposat a la guerra no és la pau, és la creació”, diu Mark Cohen a la funció, recordava dilluns passat el mateix Anglès. La notícia va coincidir amb les funcions dels alumnes de 4t curs de l'Institut del Teatre que van presentar una versió de Rent com a treball de fi de curs el cap de setmana passat.
Rent
Jonathan Larson
Lloc i dies: No ha transcendit encara el teatre on s'estrenarà Rent, tot i que ja hi ha la data marcada: 20 de gener del 2016, quan farà 20 anys de l'estrena a l'Off Broadway d'aquest musical de mite.
EL TEATRE PREN LA PARAULA'
Fundació Romea
En aquesta tercera jornada de debat d'una activitat impulsada per la fundació Romea, productors i companyies de teatre. L'autonomia del dramaturg, comptarem amb el director artístic del festival Temporada Alta Salvador Sunyer, i l'autora i exministra de Cultura Ángeles González-Sinde. Moderarà la sessió l'economista i president d'Adetca Xavier Marcé.
Lloc i dia: Teatre Romea, dilluns a les 8 del vespre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Mor Mercè Vidal, referent en l’estudi del noucentisme

barcelona
Laia Arañó Vega
Historiadora i autora del llibre “El camp dels catalans”

“El govern a l’exili va voler concentrar els refugiats catalans en un únic camp”

Banyoles
societat

La biblioteca de Cassà de la Selva ja porta el nom de Maria Corominas

cassà de la selva
música

La cantant gironina Jost Jou debuta amb ‘MFQM’: més forta que mai

girona
poesia

Guillem Pérez: “El cor és el vehicle amb què avancen la lectura i la vida”

cadaqués
Cultura

Mor Eduard Lluís Muntada, la veu en català de Vyvyan, el punky d’‘Els joves’

societat

Lectura de poemes i dos concerts per Sant Jordi

santa coloma de farners
SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA