Teatre

agenda d'autor / j.b

Poesia directa i sense matisos, a escena
La Rabera Eclèctica porta als escenaris la poesia crítica i compromesa de la mallorquina Antonina Canyelles sota el títol eloqüent de Putes i consentits. L'estil directe i irreverent de la poeta se situa en el territori d'allò políticament incorrecte. L'obra, dirigida per Carolina Gilabert, estira el fil de la vida i la veu d'Antonina Canyelles i, a través de la paraula i la música, Susanna Sebastià i Oriol Fuster (violí) captiven, sedueixen i ens conviden a plantejar-nos interrogants socials i personals. Una proposta plena d'humor, força i emoció, que té el suport de l'editorial Lapislàtzuli.
PUTES I CONSENTITS
La Rabera Eclèctica
Lloc i dia: Demà a les 22 hores, al centre cultural La Farinera del Clot.
L'idealisme fa aigües
D'una manera similar a El pes del plom de la Virgueria Teatre, Aitor Rodero (que també n'és l'autor), Lluna Gay i Edgar Moreno interpreten una peça que pretén ser transformadora social. La Marta i l'Èric són dos joves idealistes disposats a canviar el món. Per això decideixen segrestar un dels empresaris més cruels del panorama mundial, amb un únic objectiu: reeducar-lo. Però la realitat no és com a les pel·lícules i la Marta i l'Èric descobreixen que l'Eduard Tortosa és pitjor del que ells pensaven i que és impossible de fer-lo canviar. Aleshores es planteja el gran dilema: Què poden fer amb ell? L'obra ha anat incorporant propostes d'arreu a partir dels comentaris que el públic ha anat escrivint després de visionar fragments que penjaven al seu blog.
COM VIURE I NO MORIR EN L'INTENT
Aitor Rodero
Direcció: Sílvia Navarro
Lloc i dia: Centre Moral i Cultural del Poblenou (C/Pujades, 176), diumenge a les 18 hores.
Recital a l'estil d'El Musical Més Petit
Improvisat, instintiu, intuïtiu... inesperat. Aquesta és la base fonamental d'aquest concert, que respira l'essència d'El Musical Més Petit. Una estona compartida al voltant del piano, passant per diferents estils i dedicant una atenció especial al teatre musical. Cançons que porten a sentiments. Sentiments que porten a cançons. La cançó canvia el que sento? El que sento canvia la cançó? Daniel Anglès i Miquel Tejada es presenten sense filtres: veu i piano. I el poder de la música. La Zaranda. amb 37 anys de trajectòria, Premio Nacional de Teatro 2010, és de les companyies estatals de major projecció internacional, sobretot a l'Amèrica Llatina.
CANÇONS INESPERADES
Daniel Anglès / Miquel Tejada
Lloc i dia: Només fins diumenge, al Teatre Goya.
recta final al nàpols del lliure
El Lliure s'encara a la recta final del cicle de Nàpols de la temporada. Després del recital de Lina Sastri i de ‘Le voci di dentro' amb Toni Servillo, aquest cap de setmana es presenta un nou Filippo: ‘Dolore sotto chiave', dirigit per Francesco Saponaro (que se suma al genial ‘L'art de la comèdia' de la Sala Gran del TNC, sigui dit de passada). La setmana vinent Licia Maglietta amb un acordionista signaran ‘Manca solo la Doménica', l'adaptació al teatre de la novel·la ‘Pazza è la luna' de Silvana Grasso. També la setmana vinent La Perla 29 estrenarà ‘Una giornata particulare'. Itàlia acapara la cartellera barcelonina.
Lloc i dia: Fins diumenge, al Lliure de Gràcia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona