Sueca presenta les primeres publicacions de l'any Bernat i Baldoví

Es tracta de dos llibres editats per l'Ajuntament i un altre per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sueca

El pròxim divendres 25 de setembre, a les 20 hores, a la biblioteca suecana, tindrà lloc l'acte de presentació de les primeres publicacions que s'han realitzat amb motiu de l'Any Bernat i Baldoví. Es tracta de dos llibres editats per l'Ajuntament de Sueca i un altre per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sueca.

«La tradició popular i burlesca en l'obra de Josep Bernat i Baldoví», de Joaquim Martí Mestre, és un text erudit sobre la llengua del nostre escriptor. Aquest llibre ha comptat amb un ajuda de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua per a la seua edició.

El professor suecà Joan Baptista Guillem Alforja ha confeccionat la «Guia didàctica de Josep Bernat i Baldoví», un text pedagògic adreçat a mestres i professors per a tractar la figura i l'obra de Bernat a les escoles. En aquest llibre ha tingut una destacada participació Antoni Carrasquer, bibliotecari i gran coneixedor de l'obra i vida de Bernat.

Finalment, l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sueca, ha fet una edició facsímil dels «Autos del Parnaso Valenciano», un procés civil posat en vers, publicat per primera vegada l'any 1844.

En l'acte intervindran els autors Joaquim Martí, Joan B. Guillem, el degà del Col·legi d'Advocats, Joan Tamarit, i el regidor de Cultura i Publicacions, Josep Navarro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.