Teatre

agenda d'autor / j.b

Formosa sense filtres ni reflexos
El TNC ja va fer una lúcida i controvertida proposta de l'obra poètica de Feliu Formosa a Sala de miralls, fa uns mesos, amb dramatúrgia d'Albert Arribas. Avui hi ha una nova oportunitat de recuperar aquell poemari a través del festival Alcools, a La Seca. És el mateix Formosa el que recita els seus versos. Una ocasió única de sentir el vers des de la veu del que l'ha escrit: una aproximació a la poesia dita i escoltada, no escrita. Formosa (Sabadell, 1934) és Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, premi de la Crítica Serra d'Or, premi Nacional de Poesia de les Lletres Espanyoles i un llarg etcètera de distincions condecoren aquest autor que també ha traduït Georg Trakl, Thomas Mann o Franz Kafka. Ha alternat poesia, teatre (també com a intèrpret) i traducció.
dArrere el mirall
Festival Alcools
Lloc i dia: Avui a les 21.30 a la sala Palau i Fabre de La Seca.
Sobre relacions i sobre dolor
Angélica Liddel es caracteritza per un llenguatge escènic que deambula de la imatge imprevisible a l'escena d'autoflagel·lació i a uns textos disparats com qui res d'una profunditat que hauria de fer aturar el món. La companyia Almaradas rescata un text d'aquesta autora, Mi relación con la comida. Liddell es mira les contradiccions del món des d'una òptica gens amable: és dura i retrata la insolidaritat, la buidor, l'abús d'uns sobre els altres.
MI RELACIÓN CON LA COMIDA
Angélica Liddell
Direcció: Pau de Nut
Interpretació: Sonia Espinosa i Adeline Flaun
Lloc i dia: A la Sala I + D de l'Escola Eòlia. Divendres i dissabtes (21 h) i diumenges (19 h) fins al 20 de març.
Un musical destil·lat
La protagonista d'Evita del West End de Londres torna a Barcelona aquest dimarts a fer un recital. Sota la direcció de Sergi Cuenca i amb el suport de veus com el cantautor Joan Tena i les actrius de Sister Act de Barcelona (Lucy Lummis i Anna Mateo, s'enfrontarà als temes més emotius dels musicals com pot ser el Don't cry for me Argentina del musical Evita o I dreamed a dream d'Els miserables. La cantant, nominada als premis WhatsOnStage com a millor actriu de musical i aclamada per la crítica britànica en el seu paper protagonista a Evita, ja va fer un concert a la Cova del Drac el 2012.
Madalena Alberto en concert
Lloc i dia: Auditori. dimarts a les 21 hores
UNA NIT DE BOJOS
Pallapupas
L'Organització No Governamental Pallapupas celebra 15 anys amb una gala aquest dilluns. Aquesta és la segona gala que fan, en memòria del Dia Internacional del Teatre. La gala Una nit de bojos serveix per recollir fons i poder garantir que els pallassos puguin divertir i tranquil·litzar pacients infantils i familiars als hospitals.
Lloc i dia: Dilluns, a partir de les 20,30 h, a la Sala Tallers del TNC.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda