cultura

El Feslloch completa el cartell amb una trentena d'actuacions

Gener, Kontaminació Akústica, King Kong Boy, Figuels dj's i la Xaranga de Benlloch són les últimes incorporacions

Benlloch s'omplirà de música durant els dies 9, 10 i 11 de juliol

L'organització del Feslloch ha confirmat cinc propostes musicals més que completen el cartell del festival de música en valencià: Gener, Kontaminació Akústica, King Kong Boy, Figuels dj's i la Xaranga de Benlloch. Són propostes musicals d'estils molt diferents que se sumen a un cartell que busca mostrar l'eclecticisme i els diferents estilsmusicals dels grups i solistes que canten en la nostra llengua.

Gener amb “El Temps Del Llop”, King Kong Boy amb “Alcem el vol” i Kontaminació Akústica amb “Vestits amb paraules noves” van traure el seu primer disc fa uns mesos amb una bona acollida per part del públic. Pel que fa a Figuels dj's, són un col·lectiu musical i visual conformat per tres dones que punxen cançons d'intèrprets femenines per a ballarsense parar. Elles seran les que tancaran el Feslloch 2015.

El Feslloch obrirà les portes el dijous 9 de juliol amb un correbars conduït per la Xaranga de Benlloch, conformada per músics de la banda municipal del poble, que acompanyaran els feslloquers ique vulguen gaudir del festival des del primer minut.

Amb aquestes cinc confirmacions, el cartell musical del Feslloch queda definit per omplir de música Benlloch durant els dies 9, 10 i 11 de juliol tant a l'escenari de l'Auditori com a l'Escenari Ovidi.

Les últimes confirmacions se sumen a les actuacions de: Els Amics de les Arts, Zoo, Els Catarres, Aspencat i La Gossa Sorda, Toti Soler i Gemma Humet, Arrap, Buhos, Contratempo, Ebri Knight, Égalité, El Blüe, El Diluvi, Júlia, Komfusió, Meteor, Mai Mai, Mox, Néstor Mont, Pepet i marieta, Smoking Souls, Talps, Tardor, Va de Bo i Rafa Xambó. Així com del grup Trobadorets, per a un matinal dedicat als més menuts.

A la música cal sumar les activitats culturals i lúdiques del festival com l'actuació de l'humorista Eugeni Alemany.

Al camp de futbol

Enguany l'escenari principal es trasllada al camp de futbol delPoliesportiu municipal de Benlloch, que està al costat de la zona d'acampada del festival i que suposa un canvi qualitatiu en els serveis que s'ofereixen.

Hi haurà una oferta més variada de paradetes gastronòmiques i de marxandatge. A més, el nou emplaçament tindrà major capacitat de públic i garantirà una major potència sonora per als concerts.

Des de fa tres edicions el Feslloch manté el mateix preu dels abonaments. Els abonaments anticipats són a 28 euros fins el 6 de juliol. A partir d'eixa data passaran a costar 35 euros i es podran adquirir a la taquilla del festival.

Una de les novetats d'aquesta edició és que els abonaments anticipats físics es poden adquirir a qualsevol oficina de Correus de l'Estat espanyol. Amb aquest servei es pretén facilitar el màxim possible la compra d'abonaments.

Les entrades de dia només es poden adquirir a la taquilla. El dijous 9 de juliol l'entrada valdrà 10 euros. El divendres 10 de juliol i el dissabte 11 de juliol l'entrada costarà 16 euros cada dia. La informació detallada es pot consultar al web del festival www.feslloch.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cinema

El BCN Film Fest obre portes i espera Meg Ryan

barcelona
Mònica Soler Ranzani
Novel·lista

“Faig ficció, però em preocupa molt la versemblança”

Barcelona

Model i artista amb final feliç

Barcelona
ARTS EN VIU

Ròmbic produeix un ‘site specific’ amb 10 titellaires pel seu desè aniversari

BARCELONA
sant feliu de guíxols

Dani Fernández, La Oreja de Van Gogh i Nil Moliner, al 2n Idilic Festival

sant feliu de guíxols
mostra

Nova exposició permanent a la Fundació Josep Pla de Palafrugell

Palafrugell
Crítica

Lloança al gran misteri

Besalú

El Festival de Música de Besalú s’avança a la primavera

Besalú
TEATRE

El Poliorama reivindica Gómez de la Serna i Valle-Inclán amb un cabaret

BARCELONA