L'Escola de Teatre Marina Alta comença el curs amb novetats

L'Escola de Teatre Comarcal (ETC) Marina Alta inicia els cursos l'1 d'octubre amb l'objectiu de continuar creixent, segons indica el seu director, Mario Osmar Pássero. Per la seua banda, el regidor de Joventut denier, Juan Sancho, ha assegurat que la regidoria continuarà incentivant el teatre i proposant noves iniciatives que permeten que els actors novells de la comarca puguen demostrar la seua qualitat i el seu treball.

Després de l'òptim resultat aconseguit el curs passat, amb el muntatge de deu espectacles d'estils diversos i la participació en nombrosos actes culturals i festius, l'escola comença el nou curs amb més expectatives.

Les classes d'interpretació tindran més hores lectives, i assignatures, com ara Cos i Veu, seran potenciades. Així mateix, hi ha diverses novetats previstes, entre les quals destaca l'organització d'activitats paral·leles: cursos monogràfics, excursions els caps de setmana i programació d'espectacles temàtics a la Sala Llunàtics.

L'escola de teatre comptarà per a aquest curs amb un equip de díhuit persones, entre ells, quinze professors, alguns que ja són professionals de l'escena i altres que han sorgit de la mateixa escola i que estan altament qualificats. Les inscripcions poden formalitzar-se en les oficines de Llunàtics Dénia, a la casa de cultura de Pedreguer i en el Punt Jove de Teulada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ART

Un incendi malmet part d’una exposició d'Edgar Massegú al Tinglado 2 de Tarragona

TARRAGONA
música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

GIRONA
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA
DANSA

El coreògraf Alexander Ekman porta al Liceu un ‘Midsummer Night’s Dream’ poc shakesperià

BARCELONA
MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós